Self-Talk strategier for Anger Management

09/01/2010 by admin

Self-Talk strategier for Anger Management

Mark Twain sagde, "når vred, tælle til fire. Når meget vred, Sværg." Vittigheder fra hinanden, hvordan man styre denne uproduktive og selvdestruktive følelser? Med praksis er det muligt at ændre den måde, man reagerer på en provokation. Hvis du vælger ikke at miste kontrol, vil du styrke din toleranceniveau og gå væk stress-fri.

Træk vejret dybt til ro ned

Du har bemærket, hvordan når du er ophidset, irriteret eller vred, din ånde bliver overfladisk. Din vejrtrækning også accelererer. Uanset hvad har gjort dig vred på et givet tidspunkt, pause i et sekund. Mind dig selv at trække vejret langsomt og dybt. Bare fokusere på luften kommer og ud af næseborene. Du kan gentage i dit sind: "Dybere, roligere, dybere, roligere."

Føle kroppen begynder at slappe af. Halsen er frigive stress. Dine skuldre bliver mindre stram. Og dit ansigtsudtryk bliver blødere. Gentag mentalt: "det er okay. Det er virkelig ikke så slemt." Denne enkle øvelse af vejrtrækning og visualisere vil hjælpe tage den rå kant off din vrede.

Erkende din vrede

Det næste skridt er at anerkende dig selv at du er vred. Før du rationalisere eller administrere din vrede, give dig selv tilladelse til at opleve denne følelser. Person X har gjort dig vred. Situationen Y har måske gjort dig vred. Fortsætte med at trække vejret dybt og langsomt. Sige til dig selv, "Okay. Dette har gjort mig vred." Når du virkelig bliver opmærksom på din vrede, observere det for et øjeblik. Du vil indse, at det er en ubehagelig, selvdestruktive følelser. Gentag til dig selv, "Jeg har tænkt mig at give slip på min vrede."

Rationalisere

Spørg dig selv hvorfor du er vred. Fordi en driver skære kraftigt foran bilen? Er det fordi nogen siger noget sårende eller fornærmende for dig? Måske nogen er vred og råber på dig? I en af disse situationer, Fortæl dig selv at du ikke er ansvarlig for, hvordan andre folk opfører sig. Du kan ikke styre deres handlinger. Dog kan du styre dine reaktioner.

Du kan føle, at føreren af røde Porsche skulle have skåret foran dig. Måske din boss bør ikke har fornærmet dig, eller din ven ikke har ondt dine følelser. Fokus på ordet bør ikke. Jo mere du holder det, jo mere vred bliver du. I stedet, føre dit sind forsigtigt-- endnu fast--mod tilbageholdenhed og tolerance.

I "destruktive følelser: Hvordan kan vi overvinde dem?" af Matthieu Ricard, en lærd mand og en munk, hedder han, "Hvad er vrede? Når du kigger fra en afstand på en stor sommer Sky, synes det så massive, at man kunne sidde på den. Endnu, hvis man går ind i det, der er intet at forstå, intet andet end damp og vind." Visualisere din vrede som en stor, sort Sky. Fortæl dig selv, "Det er bare damp og vind."

Bryde den Negative tanke kæden

Fortæl dig selv at du ikke vil blive vildledt af dit sind til at reagere i vrede.I sin bog "Mindfulness i Plain English", Bhante Henepola Gunaratana skrev: "sindet er tricky. Tanken er en iboende kompliceret procedure. Dermed mener vi at vi bliver fanget, pakket op, og sidder fast i den tanke kæde. En tanke fører til den anden, hvilket fører til en anden, og en anden, og en anden, og så videre."Du bliver nødt til at gøre en bevidst indsats for at bryde denne kæde for at stoppe at blive mere og mere vred. Når du begynder at bevidst vende sig væk fra vrede, vil du finde, det ikke er så svært, som man kunne tro.

Tolerance er en smuk følelse. Et tegn på styrke. Jo mere du oplever det, jo mindre du vil blive kontrolleret af din vrede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com