Sådan handler for fødevarer med Vitamin K

10/20/2010 by admin

Sådan handler for fødevarer med Vitamin K

Vitamin K er ikke et enkelt stof, men faktisk en familie af lignende kemiske forbindelser. Der er to hovedtyper af vitamin K: først kaldes menaquinone og produceres af bakterier i den menneskelige gut, og den anden type kaldes phylloquinone, som er produceret af planter. Selv om den K-vitamin produceret i tarmene bidrager til vitamin K krav, erhvervet størstedelen af K-vitamin gennem kosten betyder. Der er mange grøntsager, der indeholder phylloquinone form af vitamin K, især bladgrøntsager.

Instruktioner

• Vælge friske eller frosne grøntsager over de dåse sorter. Intense forarbejdningsmetoderne for konservering i dåse grøntsager kan reducere deres vitamin K indhold. Frosne grøntsager er et godt alternativ over frisk, som er som de er hurtigt frosset hurtigt efter høsten, som tillader dem at bevare deres indhold af næringsstoffer. Frossen spinat, grønne ærter, asparges og brussel spirer er bredt tilgængelige.

• Vælg farvestrålende grøntsager, når de køber dem frisk og undgå nogen som er gulnet eller brunet, eller at vise tegn på visnen. Jo ældre de grøntsager, de mindre næringsstof værdien de indeholder. Gulerødder, grønne bønner, grønkål og Swiss chard er alle gode kilder til vitamin K, der er tilgængelige frisk.

• Foretage bevidste valg og gøre forskningen: ifølge en undersøgelse udført af US Department of Agriculture, romaine salat indeholder fire gange så meget vitamin K som en lige stor del af icebergsalat. Da K-vitamin er en fedtopløselige vitamin, de mindre vand i mad, jo højere koncentration af vitamin K. For eksempel, indeholder tomatpuré en meget større mængde af vitamin K end en lige mængde friske tomater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com