Mål af institutionel psykiske behandling

10/17/2010 by admin

Mål af institutionel psykiske behandling

Institutionelle psykiske behandling har ændret sig dramatisk siden sin oprindelse. Forståelse af mål af psykiatrisk hospital behandling og hvordan det kan variere vil hjælpe med at bestemme, hvilken type behandling du eller en elsket en kan være nødvendigt.

Stabilisering--akutte symptomer

Kortvarig indlæggelse psykiatriske enheder fokuserer primært på stabiliserende patienter, der har været indlagt. Disse patienter er typisk akut selvmordstanker, morderiske eller psykotiske (at se eller høre ting, ikke der ligefrem der).

Stabilisering gennem medicin Management

Kortsigtede psykiatriske hospitaler har ofte patienter, der har, af forskellige årsager, stoppede med at tage deres psykotrope medicin. Et hospital vil hjælpe dem med at komme tilbage på sporet med deres medicin og losse dem efter en tilstrækkelig lang periode af stabilitet, der er typisk to uger.

Funktionsmåde ændring

Psykiatriske hospitaler er købedygtig levere ensartede struktur, som er et ideelt miljø for at ændre ineffektive adfærd. Hvis en patient er indlagt med opskæring eller bulimi, for eksempel kan et hospital hjælpe disse patienter lære forskellige, mere adaptive adfærd.

Alternative behandlinger

Hospitaler er købedygtig levere en bred vifte af behandlinger, der ikke i Fællesskabet. For eksempel, bruges electro-krampagtig chok terapi til at behandle svær depression, når andre, mere traditionelle behandlinger har været ineffektive.

Afvænning og stofmisbrug behandling

Psykiatriske hospitaler se mange patienter, der selv-medicinerer gennem ulovlige stoffer. Hospitaler er et sikkert sted for patienterne at detox og modtage stofmisbrug behandling, før de er klar til at vende tilbage til Fællesskabet.

Langtidspleje

Nogle psykiatriske sygdomme kræver langvarig pleje. Dette kan betyde års stationær behandling, afhængig af sværhedsgraden. Mennesker med skizofreni, som ikke har responderet på medicin ofte kræver langvarig pleje. Målet er at i sidste ende igen integrere personen i Fællesskabet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com