Øre Ache holistisk helbredelse ved hjælp af løg hud

11/24/2010 by admin

Øre Ache holistisk helbredelse ved hjælp af løg hud

Earaches plager ofte svømmere, surfere og andre vand-entusiaster. Der er en nem og billig, men effektivt middel mod ømme ører lige i dit køkken. Det er løg! Løg kan bidrage til at afhjælpe symptomer forbundet med en ydre øreinfektion, som er almindeligt kendt som svømmer øre. Det videnskabelige navn af en ydre øreinfektion er otitis externa. Løg middel drøftet her er ikke beregnet til indre og mellemøret infektioner, som er mere alvorlige og generelt kræver et besøg på en læge, som kan ordinere antibiotika.

Hvorfor løg arbejde

Løg kan lindre ømme ører på grund af deres anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber. Ifølge organicauthority.com, forekomme ydre øreinfektioner når det eustakiske rør bliver betændt. Denne inflammation forårsager det eustakiske rør til at lukke, og derefter presset og smerten opstår i øret. Løgs anti-inflammatoriske beføjelser hjælpe skrumpe hævelse. En ydre øreinfektion er normalt forårsaget af bakterier, og løg saft kæmper den bakterievækst.

Bagte løg metode

Der er flere metoder til at bruge løg for ørepine. Én metode starter med bagning en hele løg, herunder dens hud. Bages ved 350 grader indtil løg hud er blød. Dette vil tage ca 20 til 30 minutter, afhængigt af størrelsen af løg. Når løg huden er blød, skære en del af løg open og klemme nogle løg saft ud eller knuse en sektion af løg med en morter og støder at udtrække saften. Et hvidløg tryk virker også til at presse ud af løg saft. Du kan tilføje nogle varmt vand til løg saft for mere væske. Bruge en medicin dropper for at placere 4 til 5 dråber af løg saft i de berørte øre.

Andre metoder, løg

En anden metode indebærer skære en bagte løg i halve, gør det muligt at køle og derefter placere den direkte mod det inficerede øre for 10 til 20 minutter. Mothernature.com anbefaler en anden variation af at gøre en løg grødomslag. For at gøre en poultice, du lad det simre en halv kop hakkede løg i en fjerde kop vand. Du derefter placere løg stykker i et ostelærred eller en gammel sok og holde grødomslag af øret i 5-10 minutter.

Du kan også bruge en rå løg. Udtrække saften fra en rå løg; Bland med et par dråber olivenolie, derefter indsætte blandingen med en medicin dropper i den fejlende øre. Børn kan foretrækker at bruge en bagte løg over en rå løg, fordi saften fra en rå løg har tendens til at stikke inde i øret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com