Oplysninger om overordnede måleværktøjer

11/17/2010 by admin

Oplysninger om overordnede måleværktøjer

Psykologer erkender, at forældre er en vigtig kilde til oplysninger om de følelsesmæssige sundhed af et barn. Det er derfor de bruger forskellige måleværktøjer til at få input fra forældre. Dette input giver dem indblik i funktionsmåden for børnene. Psykologer kan således mere effektivt arbejde med børnene.

Eyberg barn opførsel lager

Denne måling værktøj, udviklet af Dr. Shiela Eyberg, tjener til at identificere problem adfærd hos børn i aldersgruppen fra 2 til 16. Værktøjet består af en serie af 36 spørgsmål at spørger forældrene om hvor ofte visse adfærd opstår, og hvorvidt de udgør et problem. Dette omfatter adfærd, såsom barnets nægter at spise mad, argumentere og kæmper. Forældrene besvare spørgsmål ved hjælp af en syv trinsskalaen, der omfatter svar lige fra "aldrig" til "altid."

Familie pres skala

Dette er et værktøj, som psykologer bruger på forældre fra etnisk minoritetsbaggrund, designet specielt til sådan anvendelse. Denne såkaldte "etniske værktøj" består af 64 spørgsmål, der kræver forældre til at vælge en glidende skala svar, der spænder fra "ikke et problem" til "stor problem." Input forældrene give er på emner som konflikt mellem forældre, barn og livet ændringer, såsom at flytte til et nyt hus etniske identitet.

Familie kommunikation

En familie problemløsning kommunikationsværktøj får input fra forældre om kvaliteten af kommunikation i familien. Dette værktøj bruger kun 10 spørgsmål, der giver input på både negative og positive kommunikationsmønstre i familien. Psykologer mener, at hvordan familier kommunikere spiller en rolle i, hvordan de håndterer strabadser. Forældre give input på negative kommunikation såsom råben og skrigen, samt positiv kommunikation, som om de roligt og tale gennem deres problemer.

Forældrerollen skala

Forældre til yngre børn i familier med kaotiske liv give input på deres forældre praksis, som kan være dysfunktionel, for denne forældrerollen skala måleværktøj. Selvom værktøjet selv er designet til brug af forældre med børn under 4 år, bruge psykologer også det på forældre til ældre børn. Den måler forældrerollen mønstre som eftergivende forældrerollen og tendens til at overreagere. Dette værktøj søger input i form af en skala. For eksempel, svar på et spørgsmål om "hvor mit barn gør noget jeg ikke bryder mig..." spænder fra "Jeg gøre noget ved det, hver gang det sker" "Jeg har ofte lade det gå."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com