Naturlig behandling for menstruation migræne

03/17/2010 by admin

Migræne er aldrig behageligt, men når de kombineres med andre almindelige symptomer på præmenstruelle syndrom, de kan være et mareridt. Forståelse af årsagerne til dine smerter og hvad dit naturlige valg er kan hjælpe du beslutter at søge yderligere hjælp eller ej.

Hvorfor de opstår

Der er en markant sammenhæng mellem migræne hovedpine og hormoner. Faldet i østrogen før en kvinde periode kan øge sandsynligheden for at have en migræne og kan gøre smerten mindre acceptable. Ifølge Mayo Clinic, "hovedpine er et fælles symptom på PMS, og op til 60 procent af kvinder med migræne rapport hovedpine før eller under menstruation."

Hvad du kan gøre ved dem.

Den mest almindelige behandling for menstruation migræne er hormonbehandling, som i undersøgelser har vist sig effektive, men som ikke alle kan tåle. Hvis du finde dig selv blandt dem, der ikke kan, kan så du prøve en homøopatiske middel.

Matrem, en naturlig urt, kan give nogle lettelse for de symptomer forbundet med en migræne. Det kan købes som kapsler, flydende ekstrakt og tabletter. Det har været brugt i århundreder som en støtte i fødsel og til generelle menstruation klager.

Kamille, tages som en kapsel eller te, kan hjælpe lethed spænding, som vil duften af kamille og lavendel, enten sammen eller enkeltvis.

Sort cohosh kan give lindring, også fordi det også har været forbundet med menstruation lidelser. Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, "underjordiske stængler og rødder af sort cohosh er almindeligvis anvendes frisk eller tørret for at gøre stærk te (infusioner), kapsler, solid ekstrakter anvendes i piller, eller flydende ekstrakter (tinkturer)."

Mangel på søvn, mens ikke årsagen til din migræne kan forværre det. Hvis du har spørgsmål sove igennem om natten på grund af dine symptomer, prøv at tage Melatonin. Det normalt er købt som en pille og skal tages cirka en time før du går på vågeblus. Det vil ikke sætte dig til at sove, men denne naturligt forekommende stof i kroppen vil hjælpe dig med at falde i søvn, og ophold i søvn.

Anti-inflammatoriske medicin, når det tages før din menstruation, kan markant reducere dine chancer for at have et angreb. Hvis du ikke er fortrolig med dem, prøv en vitamin B kompleks sammen med folinsyre.

Hvis du synes, din migræne er resistente over for en moderat homøopatiske tilgang, kan du overveje at ændre din kost til en anti-inflammatorisk kost. Ifølge Dr. Marcelle Pick, kan en kost, der reducerer inflammation i kroppen forebygge problemer eller mindske dem, der er uundgåelige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com