Hvordan man skriver en Plan for overvågning for hospitaler & plejehjem

12/17/2010 by admin

Hvordan man skriver en Plan for overvågning for hospitaler & plejehjem

En grundlæggende funktion af den offentlige sundhed er overvågning, som er indsamling og analyse af data vedrørende den tidlig påvisning og behandling af sygdomsudbrud inden for en bestemt population. Det er bydende nødvendigt, at hospitaler og Plejehjem yde aktiv overvågning af sygdomsudbrud, infektion protokoller og metoder til effektiv sygdom-forebyggelse. Informeret handlinger kan redde liv, forbedre patientsikkerheden og mindske virkningerne af sygdom. Der er mange designmetoder til oprettelse af overvågning programmer på et hospital eller plejehjem indstilling, men visse centrale principper er væsentlige for at etablere en plan for effektiv overvågning.

Instruktioner

• Vælg sundhedspersonale til at deltage i Parlamentets overvågning og designe facilitetens plan for overvågning. Regionsudvalget overvågning gennemfører aktiv overvågning af udvalgets mål, så du bør vælge medarbejdere med en baggrund i infektionskontrol og en dokumenteret evne til at indsamle og analysere vigtige data. Udpege en medicinsk koordinator til at lede overvågningen holdet, hvis du ikke har legitimationsoplysninger til at fungere som koordinator.

• Skitsere kritiske mål, Udvalget mål og vigtige elementer i overvågningsproces. Maksimere ressourcer ved at fokusere på befolkningen-specifikke mål, således at ressourcer kan blive rettet behørigt. Studere vital statistikkerne fra velrenommerede regeringsorganer, at skitserer de mest almindelige årsager til død og infektion på et hospital eller plejehjem indstilling.

• Fokus på infektion metoder der har den største indflydelse på hospitaler og plejehjem populationer. Agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet, at behandlingsrelaterede infektioner er en af top ti førende dødsårsager i USA. Denne statistik understøtter infektionskontrol som et kritisk mål for både hospitaler og plejehjem, fordi begge faciliteter har en stor patientgruppe med nedsat immunforsvar.

• Fastlægge protokoller at undersøge udbrud, rapport nye stammer af infektion og betænkningen klynger af eksisterende sygdom som en del af din plan for overvågning. Tilbyde uddannelse for health department personale, så de kan overvåge og rapportere nye diagnostiske data. Udvikle standard rapportering kriterier, såsom størrelse, placering og type af smitsomme udbrud.

• Kontakt statslige og lokale sundhedsmyndigheder afdelinger til at forhøre sig om overvågning overholdelse med state infektion kontrol agenturer. De fleste stater har etableret statewide infektion kontrolprogrammer, der arbejder i henhold til hospital og plejehjem overvågning udvalg. Du kan få disse oplysninger gennem statens Department of Health eller lokale offentlige sundhedscentre.

• Tilmelde i den nationale sundhedsydelser sikkerhed netværk (NHSN), som er en frivillig, Internet-baseret overvågningssystem, der integrerer og udvider en faciliteter egen overvågningsprogram til nationalt plan. Tilmelding er åben for alle typer af hospitaler og plejeinstitutioner, herunder langsigtede sundhedsfaciliteter, hospitaler og plejehjem. NHSN giver gratis materialer og specialtræning i dataindsamling af til overvågning.

• Udarbejder en parathed beskriver de nødvendige skridt til at indeholde en infektiøs episode og reducere sygdomsudbrud. Omfatte retningslinjerne på isolere infektiøse patienter, transport af syge patienter og administration af vacciner. Derudover omfatte specifikke retningslinjer for behandling og evakuering af syge medicinsk personale.

Tips & advarsler

  • Invitere en infektionssygdom specialist til at tale ved dit anlæg og uddanne personale for at forebygge sygdom.
  • Praksis universelle forholdsregler, når omsorgen for patienter, herunder brug af handsker og hud barrierer til at forhindre krydskontaminering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com