Gratis sund naturlig kost

12/09/2010 by admin

Gratis sund naturlig kost

Der er mange dyre kostvaner på markedet, som kræver du at købe mærkelige fødevarer, bøger, dvd'er og andre materialer. Mens disse kostvaner kan arbejde for nogle på kort sigt, når kosten er opgivet, kommer vægt tilbage. En sund naturlige kost er ikke noget du skal betale for at lære om. Det er faktisk ganske simpelt at sætte sammen og din krop vil takke dig.

Beregne din kalorie behov

Begynd planlægning din naturlige kost ved at beregne dit kalorie behov. Spiser normalt og holde en fødevare dagbog for to uger, nedskrive alt, hvad du spiser, og hvor mange kalorier er i alle dine fødevarer. Veje dig hver uge. Hvis din vægt er stabil, vil du vide, at du i øjeblikket spiser antallet kalorier, der kræves for at opretholde din vægt. Hvis du tager på i vægt, reducere dine kalorier indtil du vedligeholder din vægt. Hvis du mister vægt, beregne hvor meget vægt, du taber, holde for øje, at 3.500 kalorier er lig med et pund. Endelig beregne hvor mange kalorier du spiser hver dag for at nå de vægt mål du har. For eksempel, hvis du ønsker at tabe et pund om ugen, vil at skabe et kalorieindhold underskud på 500 kalorier om dagen give dig slags vægttab.

Oprette en afbalanceret fødevaregruppe mål

Når du har beregnet dit kalorie behov, tag sig tid til at sidde og planlægge en afbalanceret mad gruppe mål for hver dag. Bruge madpyramiden eller retningslinjer fra din familie læge. Gøre en checkliste for hver fødevaregruppe, så du kan holde styr på hvad du spiser hver dag.

Gå økologisk

Pesticider, kunstgødning, antibiotika og andre kemikalier kan overbelaste din krop og gøre det sværere for det til at virke ordentligt. Ved at spise økologisk, kan din krop fokusere på at opnå eller opretholde sundhed, udnytte næringsstoffer og tabe.

Opgive forarbejdede fødevarer

Glemme at købe fødevarer, der kommer i en kasse, kan eller fra den frosne sektion. Købe fødevarer i deres hele naturlige form. Det er bedre at spise økologiske friske grøntsager end at spise en kemiske lastet frosne version. Det er bedre at spise økologisk hel havre end at spise kiks fra snack midtergangen. Hvis det er muligt, købe dine produkter, kød og mejeriprodukter gennem en health food co-op eller direkte fra landmanden. Du vil vide nøjagtigt, hvor maden kommer fra og hvad er i det.

Være tilgivende

Som du gå i gang med din nye sunde og naturlige måde at leve, indse, at du er menneskelig. Hvis du kan holde op din gode spisevaner 80 eller 90 procent af tiden, vil din krop takke dig. Bestyrtelse ikke hvis du har en off dag eller beslutte at splurge og spise pizza. Indse, at du kan spise healthfully på dit næste måltid og være højre back på sporet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com