Hvordan man forebygger Plasmodium

10/15/2010 by admin

Hvordan man forebygger Plasmodium

Plasmodium er en encellede protozoer at de fleste almindeligvis er kendt som den parasit, som forårsager malaria. Malaria er normalt overføres af myg, der er inficeret med Plasmodium protozoer. Malaria opstår oftest i subtropiske og tropiske lande herunder sydlige og østlige Asien, Afrika, Indien, Mexico, Central og Sydamerika og Papua New Guinea blandt flere andre områder. Et gennemsnit over 1.500 tilfælde af malaria er rapporteret i USA hvert år. Symptomer på malaria omfatter feber, kulderystelser og en sygdom, der ligner influenza. Svære tilfælde af malaria kan forårsage nyresvigt, svær anæmi, anfald og død. Den bedste måde at forhindre Plasmodium infektion er at sikre dig selv mod myggestik.

Instruktioner

• Besøge din læge før de rejser til et højrisikoområde. Din læge kan ordinere anti-malaria medicin. Typisk skal du begynde at tage anti-malaria medicin 2 til 14 dage før du rejser, rejser og 2 til 14 dage efter du er vendt hjem Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Dog ingen anti-malaria medicin er 100 procent effektivt og derfor andre beskyttende foranstaltninger skal træffes.

• Bær beskyttende tøj. Langærmet shirts og bukser til at forhindre myggestik, især i skumringen og daggry når myggene er mere udbredt. Hvid-farvet tøj foretrækkes frem for sort på grund af varmen i de tropisk miljø. Også bære en hat og strømper for at beskytte dit hoved og ankler.

• Brug myggebalsam sprays eller aktuelle salver, der indeholder diethyletheren-meta-Toluamide, også kendt som DEET. Produkter, der har koncentrationer mellem 20 til 50 procent af DEET er effektive til at afskrække myg i omkring fire timer. Koncentrationer under 20% kan ikke være så effektive. Du kan også bruge myggespray, der indeholder citronella, som er mindre giftige, men kan ikke arbejde så godt. Cremer, sprays og citronella stearinlys kan købes til at afvise myg. Gælde alle afskrækningsmidler ifølge etiketten retninger.

• Bo inde i løbet af timer af skumring og daggry og sikre din indkvartering med redskaber til at reducere risikoen for myggestik. Du kan også købe myggenet masker for at beskytte dit ansigt, hvis du skal være udenfor. Sove under moskitonet beskytte dig hele natten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com