Bipolar Type 1 symptomer

10/12/2010 by admin

Bipolar 1 lidelse er også kendt som manic-depressive sygdom. Af de to bipolar betingelser---bipolar 1 og bipolar 2---bipolar 1 anses for den mest alvorlige.

Hvem er berørt

Lige under 6 millioner amerikanske voksne kamp bipolar lidelse. Mens det normalt udvikler sig i de sene teenageår eller tidlige voksne år, starter omkring halvdelen af alle bipolar tilfælde før en person fylder 25 år af alder.

Hvad er Bipolar jeg

"Diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser", eller DSM, er standard læger bruger til at diagnosticere psykiske lidelser. Ifølge DSM, Bipolar jeg resulterer i manisk, depressive eller blandede episoder der vare mindst syv dage, eller af maniske symptomer, der er så alvorlige, den person har til at være indlagt.

Symptomer

Ligesom sangen siger: "hvad jeg har fået de plejede at kalde blues." Og alle får blues på én gang eller anden. Det er normalt. Men hvis nogen har bipolar 1 bliver deprimeret eller at være manisk glad kan sidste uger. For at blive diagnosticeret med bipolar 1, har symptomer på mani eller depression at være en kæmpe forandring fra personens normale adfærd.

Årsager

Forskere har ikke fundet en specifik genetisk link til bipolar lidelse, men de har opdaget, at mellem 80 og 90 procent af mennesker med denne betingelse har også en slægtning, der slag en form for depression. Dette er undertiden forårsaget af sørgelige begivenheder i livet, eller en biokemisk ubalance, der ændrer deres stemninger.

Behandling

Den gode nyhed er bipolar lidelse kan behandles, og mennesker med denne sygdom kan føre fuld og produktive liv. Der er to nøgler til dette, dog, og de er medicin og psykoterapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com