Epsom salte til afvænning

07/27/2012 by admin

Epsom salte, fra det mineralrige vand i Epsom, England, er sammensat af sulfat, magnesium, brint og ilt. Epsom salte hjælpe afgifte og puste nyt liv i din krop. Tab af magnesium kan føre til fælles og fordøjelsessystemet problemer, samt et fald i almindelighed trivsel. Epsom salte brugt i bade støtte magnesium absorption. Epsom salte er meget billig og kan findes i dagligvarebutikker, kiosker og sundhed fødevaremarkeder.

Afgiftning bade

At tage et varmt bad med Epsom salte trækker ud toksiner gemt i din krop. Absorberes i kroppen, Epsom salte reducere hævelse mens afslappende stressede muskler. Her er nogle afgiftning bade, der vil hjælpe din krop og generelle trivsel.Bruge en til to kopper Epsom salte med en kop bagepulver for at fremme evakuering af giftstoffer i kroppen. Iblødsætning i 20 minutter fungerer bedst. Noget længere vil gøre dig for træt. Du kan også bruge hud børstning for at hjælpe toksiner efterlade din hud.For at åbne dine porer og eliminere toksiner, kan bruge en kop Epsom salte, sammen med to tbsp. ingefær. Bland disse sammen, før du føjer dem til din bad. Sidde i badekar til ikke mere end 30 minutter.Hvis du har brug at modvirke stråling, skal du bruge en kop bagepulver og en til to kopper Epsom salte i et bad. Du kan nyde denne lægges i blød i ca 20 minutter.Hvis du føler dig stresset, og huden er helt tør, mix en kop Epsom salte, en kop havsalt og en kop sesamolie. Blød i badekarret i længere end 20 minutter.Hvis du har en mindre sår, vil Epsom salt bad fungere som en antiseptisk og rense området.Ved hjælp af Epsom vil salt bad på regelmæssig basis også hjælpe befri kroppen af toksiner i dit fordøjelsessystem. Dette vil hjælpe dig til at absorbere næringsstoffer mere effektivt. Hvis du har flere kemisk overfølsomhed eller Parkinsons sygdom kan du har et problem med sulfat absorption. Iblødsætning i Epsom salte to eller tre gang om ugen vil øge din levering af sulfat.Brug af Epsom salte som en detox bad en gang om ugen ikke kun hjælper med at rense din krop, men også hjælper dig med at sove godt. Går i seng straks efter badet hjælper din krop sved ud toksiner.

Notat af forsigtighed

Hvis du har blodtryk dilemmaer, Spørg diabetes eller eksem, din læge, hvis brug af Epsom salte kan anbefales. Hvis du er også en person, der besvimer nemt, justere vand til en køligere temperatur.Tager en Epsom bad vil gøre dig svede voldsomt; Drik masser af vand eller urtete efter din blød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com