Sådan fastslås de krævede oplysninger til korrekt komplet CMS 1500

07/22/2012 by admin

Sådan fastslås de krævede oplysninger til korrekt komplet CMS 1500

CMS 1500 er en forsikringskrav indsendelse form anvendes af medicinske faciliteter til at anmelde papir fordringer til en tredjemand betaler for betaling. Tredjeparts-betaleren henviser generelt til forsikringsselskabet, eller Medicare og Medicaid, regeringen. Denne form er fyldt af medicinsk fakturaafsender eller coder efter patienten har set lægen og er blevet diagnosticeret for symptomer fra dette besøg. Når formen er afsluttet korrekt, er det forelægges for refusion. Indsendelse af korrekte krav er vigtige for strømmen af betalinger af medicinsk facilitet.

Instruktioner

• Udfyld afsnit 1 med den relevante information af patienter. I boksene for punkter 1 og 1a, indskrive boksen for at identificere patientens type forsikring og skrive i den forsikring id-nummer. Varer 2-8 skal udfyldes med patientens personlige oplysninger som navn, adresse, fødselsdato, osv.

• Komplet elementer 9a til 9d med patientens forsikringsoplysninger. Punkt 10 har kasser spørger om patientens tilstand er relateret til arbejde eller anden form for ulykke. Indskrive bokse her hvor det er relevant, ifølge læge noter i patientens diagrammet.

• Fyld i punkt 11 med sekundære forsikringsoplysninger hvis patienten har sekundære forsikring. Signaturlinjen i punkt 12 anmoder form patientens signatur. Da patienten ikke er normalt til stede på tidspunktet for fakturering, er fakturaafsender forpligtet til at bemærke, at patientens signatur er "på filen" og Bemærk datoen for hvornår denne signatur blev opnået. Signaturen til punkt 13 kun behøver at være til stede eller på fil Hvis patienten har en sekundær forsikring program.

• Fyld i punkt 14 i afsnit 2 med datoen for de første symptomer manifesteret. Denne dato vil være i den medicinske diagram. Linier 15 og 16 er for datoerne for lignende sygdomme og datoer patienten kan have været ude af stand til at arbejde.

• Angiv den Henvisende læge navn i punkt 17, hvis der er en udtalt. Derefter, 17a og 17b, udfyld den forelæggende udbyder identifikationsnummer og i nationale udbyder identifikation. Udfylde punkt 18 med datoer for indlæggelse relateret til den aktuelle skade eller sygdom, hvis det er relevant. Fyld ikke i linje 19. Dette er forbeholdt kun til lokal brug.

• Liste over nogen uden for diagnostic services i punkt 20. Angiv diagnosekoder fra patientens møde form i punkt 21. Højst otte diagnosekoder kan være opført. Punkt 22 er kun skal udfyldes, når genfremsætte krav til Medicaid. Hvis patientens forsikringsselskab kræves forudgående tilladelse før en procedure, skal du indtaste nummeret forudgående tilladelse i rubrik 23.

• Angiv datoerne for service kontor besøg eller procedure i linje 24a. Line 24b er, hvor i stedet for servicekode bør mærkes. For eksempel, hvis patienten var set i lægens kontor, ville i stedet for servicekode være 11. Sted af service koder er opført i del nuværende proceduremæssige terminologi (CPT) kodebog. Linje 24c er kun skal udfyldes, hvis patienten har modtaget procedurer eller tjenester i en afdeling af et hospital.

• Indtast CPT procedure koder for besøget på linje 24d. Dette omfatter enhver tjenesteydelser eller leverancer, der er brugt. Vare 24e kaldes en "diagnose pointer." Dette er for henvisning af diagnosekoden proceduren eller service var. Angiv antallet af dage eller enheder i punkt 24g. Punkt 24h identificerer en familie plan.

• Fyld i punkt 24i med identifikation kvalifikationsturnering til den forelæggende udbyder. Dette refererer til formidlerens service antallet givet til ham af hans forsikringsselskab eller staten licens antal. Vare 24j er for rendering udbyder NPI nummer. Udfyld det skattemæssige identifikationsnummer i linje 25.

• Komplet linie 26 med patienten 's kontonummer. Marker afkrydsningsfeltet "Accepter opgave." Dette betyder, at provideren accepterer at det forsikringsselskab tilskud retningslinjer. Angive samlede afgift på linje 28, beløb betalt på linje 29 og Restbeløb på linje 30.

• Anbring udbyder (læge) underskrift på linje 31. Udfyld lægens adresse på linje 32. Line 32a er for serviceforhandlers placering. Nogen andre identifikationsnumrene skal anføres i 32b. Punkt 33 er udfyldt med lægens fakturering navn, adresse og telefon nummer. Angiv NPI servicested i 33a, og eventuelle andre identifikationsnumre på linje 33.

• Anmeld formen CMS helt. Sørg for, at alle felter er udfyldt med den relevante ønskede oplysninger. Indgive anmodning om refusion.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at udfylde formen CMS 1500, kan du kontakte CMS på 1-800-633-4227 eller kalder den amerikanske Assn. af professionelle programmører (AAPC) på 1-800-626-CODE (2633).

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com