Gruppe Køb foreninger

07/28/2012 by admin

Gruppe Køb foreninger

Gruppe Køb foreninger, ofte omtalt som gruppe Køb organisationer, har til formål at få virksomhederne bedre priser på leverancer og merchandise ved at samle deres købsordrer. Dette giver gruppepolitikobjekter større købekraft og evnen til at forhandle mere favorable købsaftaler end individuelle medlemmer kunne få deres egne. Konceptet findes i flere brancher, herunder fødevaredetailhandel. Tilknyttede købmænd, for eksempel er et netværk af uafhængige købmandsforretninger og små, regionale supermarked kæder, der hjælper mindre operatører konkurrere med de store nationale kæder. Gruppepolitikobjekter er dog bedst kendt i sundhedspleje industri hvor medicinske faciliteter bruge dem flittigt, med nogle kontroverser.

Forhandlingsstyrke

Medicinske forsyninger og udstyr fabrikanter er som regel villige til at give rabatter og gunstige vilkår til gengæld for garanterede salg. Det er derfor de giver rabatter til gengæld for kontrakterne om eksklusivitet, volumen og lange perioder af foretrukne udbyder status. Mens store Sygehus systemer kan have købekraft til at forhandle deres egne rabatter og vilkår, uafhængige hospitaler og små medicinsk facilitet systemer ofte står over for højere priser, der gør det vanskeligt for dem at få et godt tilbud. Indkøb foreninger og organisationer blev grundlagt for at hjælpe konkurrencevilkår og få alle deltagende faciliteter – store og små – bedst priser muligt.

Dominans

Ifølge den sundhed industrien gruppe køber Association (HIGPA), bruger 98 procent af hospitaler gruppepolitikobjekter til at foretage indkøb. I 2003 fandt Federal Trade Commission, de øverste syv gruppepolitikobjekter tegner sig for 85 procent af alle medicinsk facilitet udbuddet købe. Det betyder, at et par selskaber kontrollerer købekraft af hele sundhedssektoren industri, som har udløst bekymring blandt forbrugerne og regulatorer.

Spørgsmål og bekymringer

Federal Trade Commission, regeringen Accounting Office og Kongressen har undersøgt sundhedspleje gruppepolitikobjekter for prisfastsættelse og arbejder mod forbrugernes bedste interesser. De er bekymrede, at gruppepolitikobjekter mangler incitament til virkelig at få de bedste priser, som deres indtægter er delvist baseret på procenter af det samlede salg. Jo højere salgspris, de flere gruppepolitikobjekter indsamle, der løber i strid med idéen om at få de bedste priser. Mange gruppepolitikobjekter også opkræve administrationsgebyrer til leverandører, der bliver en del af deres netværk af kontrakter. FTC betragter denne praksis som en form for "tilbageslag", som giver anledning til bekymring om hvorvidt gruppepolitikobjekter fuldt ud repræsenterer sundhedspleje faciliteter og derfor sundhedspleje forbrugernes interesser.

Tilstrækkelig ændring?

HIGPA har ført medlem gruppepolitikobjekter i en bevægelse for at etablere etiske standarder. De fleste gruppepolitikobjekter har udviklet deres egne dokumenter vedrørende Etik. FTC rapporterer, at trods vedtagelsen af GPO erklæringer afsætter sig til forbrugernes interesser, er der stadig grund til at tro, at gruppepolitikobjekter er prisfastsættelse og holde priserne kunstigt oppustet, hvilket øger sundhedssektoren omkostninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com