Hvordan kan man øge motoriske færdigheder

07/17/2012 by admin

Motorik er bevægelser at vi gør hver dag, uden at tænke over hvordan man gør dem. Motorik kan være komplekse og begyndte ved fødslen. De kan opdeles i kategorier. Grov motorik omfatter aktiviteter som rullende over, stående, gå, kravle og balancere. Finmotorik omfatte hånd-øje koordination, hånd til hånd koordination, skæring, farve og andre bevægelser, der er brugt i at fuldføre en opgave. Ambidextrous motorik er specialiserede færdigheder, der kræver venstre eller højre hånd brug af finmotorik, som drikker et glas vand med din venstre hånd.

Øge ens motorik kan ske men tager praksis. Der findes øvelser og teknikker til at forbedre motorik.

Instruktioner

Grov motorik

• Praksis væltning. Nogen forbedring grov motorik kan gerne ligge ned og udføre rullende af første sejr over rullende over på hans eller hendes side.

• Gang med bistand. Brug støtte når lære for at gå. Uanset om det er et barn eller en voksen, lære at gå igen, vil støtte hjælpe vedkommende balance hans eller hendes vægt og lære at gå igen.

• Deltage i fysioterapi. Se en fysioterapeut eller ergoterapeut, der kan udvikle en strategi for at forbedre grov motorik.

Finmotorik

• Skåret tingene ud. Skæring er en vigtig fine motoriske færdighed, at alle skal vide. Praksis opskæring papir i dele og forbedre dine evner ved at skære figurer.

• Brug beslutningstagere og andre redskaber. Praktiserende farve er en teknik, der hjælper, lære at holde sig inden for linjerne. Dette kan forbedre hånd-til-øje koordination. Også, kan en person, der har bør for hjælp med finmotorik prøve fodring ham eller hende selv, der vil forbedre evige koordinering.

• Afspilning sportsgrene som basketball, fodbold og golf er også vigtige i stigende hånd-til-øje koordination. Disse sportsgrene hjælpe fordi det tager specialiserede færdigheder til at blive en succes.

Ambidextrous motoriske færdigheder

• Praksis skriver med din venstre eller højre hånd. Skrivning teknikker ved hjælp af venstre og højre hænder kan bidrage til at forbedre evnen til at skrive med hånden. Mens flere mennesker primært skrive med den ene hånd, kan andre lige med begge hænder på grund af deres øget evne til at bruge begge hænder motorik.

• Deltage i aktiviteter såsom jonglering og musik. Jonglering kræver brug af begge hænder lige for at få succes. Også, afspilning af musik kan hjælpe forbedre ambidextrous motorik, fordi det kræver kompetente brug af begge hænder lige så at spille.

• Prøv et fint motoriske evner med kun venstre eller højre hånd. For eksempel, praksis opskæring papir med kun én hånd eller drible en basketball med kun venstre eller højre hånd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com