Hvad er Antiviral medicin bruges til?

08/15/2012 by admin

Antiviral medicin anvendes til behandling af sygdomme forårsaget af vira. De kan ses som lidt som antibiotika, der anvendes til behandling af sygdomme forårsaget af bakterier, selv om færre virale sygdomme kan behandles med antivirale lægemidler end bakterielle sygdomme kan behandles med antibiotika.

Identifikation

Antiviral medicin kan bruges i forvaltningen af betingelser som dem, der forårsages af alphaherpesvirinae (kylling pox, helvedesild, kønsorganer og oral herpes), hepatitis B og C og influenza (fugleinfluenza) A og B.

Typer

Herpetisk sygdomme behandles med aciclovir, valacyclovir og famciclovir. Hepatitis B er behandlet med en bred vifte af narkotika, og hepatitis C bliver behandlet med interferon og ribavirin. Influenza kan behandles med oseltamivir og zanamivir.

Effekter

Antiviral medicin target vira som de inficere og replikere (lave flere kopier af sig selv) i værtsceller, ofte ved at blokere enzymer, der anvendes af virussen, som det udfører disse funktioner.

Betydning

Medicin, der anvendes i forvaltningen af hepatitis C hjælpe mange mennesker klare denne virus, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC). Men de fleste andre antiviral medicin kun bidrage til at afhjælpe symptomer, såsom dem, der anvendes til behandling af influenza og herpes.

Andre

En særlig klasse af antivirale lægemidler kaldes antiretrovirale lægemidler anvendes i forvaltningen af HIV sygdom, ifølge Avert.org.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com