Hvordan vaskebjørne beskytte sig mod rovdyr?

10/26/2011 by admin

Hvordan vaskebjørne beskytte sig mod rovdyr?

De fleste mennesker stifter først bekendtskab med vaskebjørne når de finder denne buskede-tailed pattedyr rodede gennem deres skrald på jagt efter mad. Vaskebjørne er ofte mørk grå farve med ringmærket haler og en krum udseende, fordi deres ryg ben er længere så deres forbenene. Selv om de foretrækker skovområder i nærheden af en vandkilde, vil de vove sig ind i urban placeringer i søgen efter mad. Deres søgen efter føde bringer ofte dem tæt på rovdyr.

Definition

Et rovdyr er et dyr, der fælder og dræber andre, svagere dyr til fødevarer. Selv om vaskebjørne kan virke skræmmende at nogle mennesker, er de forholdsvis små dyr, vejer mellem 15 og 40 pounds i voksenalderen. De har således mange naturlige rovdyr, herunder cougars, bobcats, prærieulve og andre lignende kødædende dyr. Derudover har store ugler og ørne været kendt for at bytte om baby vaskebjørne, som kan være betydeligt mindre.

Livsstil

Vaskebjørne opretholde en livsstil, der hjælper med at holde dem fra at blive bytte. De er almindeligvis enkeltstående dyr. Ved at undgå at blive en del af en pakke, gør de sig selv hårdere for rovdyr til at finde. De også bor i huler under store bunker af sten eller buske eller inde i hule logs og træet huller. I flere byområder, kan huler bestå af krybekælder af boliger eller efterladte køretøjer. Derudover flytte vaskebjørne til nye huler hver par dage. Rovdyr har således at være særlig god til snuse ud disse placeringer.

Møder

Vaskebjørne er mest sandsynligt at støde rovdyr når ud i de åbne jagt for mad. Vaskebjørne brug stier skabt af andre dyr tæt på åer og andre vandområder. Disse er de områder, hvor rovdyr er tilbøjelige til at være da rovdyr også opsøge vandkilder. Vaskebjørne er også tilbøjelige til at komme på tværs af rovdyr i nærheden af fødekilder, fordi de spiser nogle af de samme ting, nogle af deres rovdyr spiser, såsom mus og andre små dyr.

Forsvar

Vaskebjørne kan køre og skjule fra et rovdyr. Men når et rovdyr har en vaskebjørn, kantet, vaskebjørn kan har intet andet valg end at kæmpe for sit liv. En vaskebjørn, der har været kantet af et menneske kan gøre en masse skade ved aflysning og bidende. Desværre er disse samme forsvarsmekanismer måske ikke virker så godt mod andre, større dyreliv med større tænder og kløer. Det er derfor, selv om fangenskab vaskebjørne kan leve til en alder af 13, vaskebjørne i naturen har en gennemsnitlig levetid på kun to til tre år.

Kæledyr

I byområder er pet hunde en anden predator af vaskebjørn. Vaskebjørne kan gå efter mad og vand efterladt for hunde eller gå gennem pet døre til mad og vand, der har været sat til hunde. Selvom en medium hen til stor hund kan nemt dræbe en vaskebjørn, indebærer vaskebjørne alvorlige farer for husdyr. Det er fordi de bærer mange sygdomme, herunder rabies og hunde limfarve, som kan være dødelig. Derudover har vaskebjørne ofte parasitter, som de kan videregive til pet hunde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com