Hvordan man vælger en Over-the-Counter allergi medicin?

11/23/2011 by admin

Hvordan man vælger en Over-the-Counter allergi medicin?

Allergisymptomer som kløende og rindende øjne, tilstoppet næse, løbende næse og nysen kan afhjælpes ved over-the-counter allergi medicin. Der findes en række allergi medicin uden recept. De omfatter Zyrtec, Allegra, Benadryl og Claritin--for at nævne nogle få. På grund af de mange valgmuligheder til rådighed, kan at vælge den rigtige én være overvældende for nogle. Den gode nyhed er, de alle har tendens til at være effektiv, men varierer i dosering, bivirkninger og interaktioner.

Instruktioner

• Bestemme din allergi type. Oplever du allergisymptomer hele året eller på forskellige tidspunkter af året? Hvis du behandler symptomer året rundt, har du flerårig allergi. Hvis du kun mærke allergisymptomer i løbet af foråret eller efteråret, har du sæsonbetonet allergi. Zyrtec--mærkenavn for cetirizin--er effektiv til behandling af både sæsonbestemte og flerårige allergi. Allegra (fexofenadin) og Claritin (Loratadin) er mest effektiv til behandling af sæsonbetinget allergi.

• Overveje bivirkninger. Nogle allergi medicin tendens til at forårsage mere uønskede bivirkninger end andre. Benadryl (diphenhydramin), Dimetapp (brompheniramine) og Chlor-trimeton (chlorpheniramine) vil gøre dig døsig og bør undgås, hvis du har brug at køre bil eller betjene maskiner. Disse lægemidler kan også gøre det vanskeligt for dig at være på vagt hvis du har brug at arbejde eller gå i skole. På den anden side er Claritin, Zyrtec og Allegra mindre beroligende, hvilket gør dem mere attraktive for brugerne.

• Overveje debut af symptom relief- og Doseringsmaskiner og frekvens. Benadryl, Dimetapp og Chlortrimeton skal tages 3 til 4 gange om dagen hver 4-6 timer. Claritin, Zyrtec og Allegra skal kun indgives én gang om dagen. Allegra og Zyrtec kan også være taget to gange om dagen med 12 timers mellemrum. Zyrtec begynder at lindre dine symptomer så hurtigt som 15 til 30 minutter, mens de andre tager 1 til 3 timer til at sparke. Med diphenhydramin, brompheniramine og chlorpheniramine kan du forvente lindring for 4 til 7 timer. Claritin, Zyrtec og Allegra tilbyder symptom relief for 12

til 24 timer.

• Vælge en antihistamin med en adstringerende, hvis du har et overskud af tilstoppet næse. Mange over-the-counter antihistaminer har en kombination version, der indeholder decongestant, Pseudoephedrin. Disse produkter er normalt holdt bag skranken på apoteket. Hvis du vil købe, skal du fremvise din at apotekspersonalet og være mindst 18 år gammel.

Tips & advarsler

  • Vælg en anden antihistamin, hvis man undlader at arbejde for dig. Ikke alle antihistamin vil arbejde for alle. Opbevare prøve indtil du finder en, der virker. Rådfør dig læge eller apoteker for yderligere hjælp eller vejledning i at vælge den bedste antihistamin.
  • Hvis du tager anden medicin, konsultere din læge eller apoteket om muligt lægemiddelinteraktioner med over-the-counter antihistaminer. Tage Allegra med vand. Frugtsaft mindske dens effektivitet. Må ikke drikke alkohol med nogen af antihistaminer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com