Hjem afhjælpe for brystet forkølelse & hoste

11/05/2011 by admin

Hjem afhjælpe for brystet forkølelse & hoste

Nysen, sniffling, hoste og feber kan signalere en kold brystet. Forkølelse skyldes en virusinfektion i de øvre luftveje. Forkølelse af enhver slags er nemt overføres gennem fysisk kontakt og dråber bortvist når en smittet person hoster eller nyser. Der er over 200 vira, der kan føre til brystet forkølelse og hoste. Mayo Clinic anslår, at voksne er tilbøjelige til at indgå mindst to til fire forkølelser årligt. Selvom du ikke kan helbrede en kold bryst, kan du bruge hjem retsmidler til at gøre dig så behageligt som muligt, indtil symptomerne aftager.

Væsker

Øge deres væskeindtagelse for at erstatte tabt væsker fra feber og slim produktion og tynde slimhinder, hvilket gør det lettere at fjerne nasal og brystet overbelastning. Nippe til væsker som vand, te, juice eller varm bouillon, men undgå drikke indeholdende koffein, som kan forårsage dehydrering. Prøv sucking på is chips eller spise frosne frugt barer som et alternativ til drikke væsker. Spise en skål af kylling noodle suppe at forstærke din væskeindtag og føle sig bedre. Forældre har brugt kylling noodle suppe som et middel til at behandle forkølelse i generationer, og ifølge Mayo Clinic, det indeholder helbredende egenskaber. Kylling noodle suppe fungerer som en anti-inflammatorisk, begrænser bevægelighed af neutrofiler, som immunsystemet celler, der øger kroppens reaktion på betændelse forårsaget fra kold virus. Derudover fremmer kylling noodle suppe midlertidigt flytning af slim gennem næsen, lindre overbelastning og forhindre virus fra langvarig udsættelse for nasale foring.

Vitamintilskud

Ifølge lægens hjem bog af retsmidler viste en nylig undersøgelse foretaget af University of Wisconsin, at tage C-vitamin kan reducere hoste, nysen og andre symptomer forbundet med bryst forkølelse. Dem, der havde en kold og tog 500 mg c-vitamin fire gange om dagen oplevet ca. halvt så mange symptomer som deltagere, der ikke tage tillæg. Keith W. Sehnert, MD, foreslår at hæve dit vitamin C-indtag af drikke grapefrugt, tranebær og appelsin juice. Zink kan også drastisk reducere koldt symptomer som en øm, irriteret hals og skære ned på længden af tid en forkølelse varer af op til fire dage. Elson Haas, MD, antyder forsøger sugetabletter suppleret med zink, der er aromatiseret med citrus eller honning. Haas advarer mod at bruge mere end den anbefalede daglige dosis; store mængder af zink kan være giftige.

Urter og teer

Visse urter og teer fungere som antagonister mod forkølelse i kroppen. Elson Haas, MD foreslår at træffe en eller to goldenseal eller echinacea naturlægemidler kapslerne to gange om dagen på den tidlige start af forkølelsessymptomer i op til to uger. Goldenseal stimulerer leveren som skaffer kroppen af infektioner og styrker slimhinderne i munden, hals og næse. Hass hedder det, at echinacea renser blod- og lymfekirtlerne, hvilket fremmer cirkulation af infektionsbekæmpende antistoffer og eliminerer giftige stoffer. Hass anbefaler også at tage to til tre oliefri hvidløg kapsler tre gange om dagen at afhjælpe brystet forkølelse; hvidløg har en antibiotisk effekt, som kan dræbe kolde bakterier og forkorte varigheden af brystet forkølelsessymptomer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com