Langsigtede virkninger af hår trækker

11/27/2011 by admin

Langsigtede virkninger af hår trækker

Nogle personer føler den impulsive eller kompulsiv nødt til at slæbebåd eller trække på deres hår. Denne handling kaldes Trikotillomani af den medicinske samfund, og er identificeret som enhver trække af hår, der fører til dysfunktion i hverdagen. Trikotillomani menes at være en impuls kontrol lidelse (ICD) eller en obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD). Langsigtede virkninger af hår trækker variere afhængigt af enkelt, den varighed, håret er blevet trukket og sværhedsgraden af tilstanden. Trods variationen af Trikotillomani, vil alle langsigtede hår pullers opleve nogle af de samme virkninger.

Skaldethed

Langsigtet hår trækker kan resultere i skaldethed. En hår puller kan oprette en skaldet plet eller mange. Mens små pletter kan være nedklappelige, kan større pletter af skaldethed være svært at skjule.

Depression

En langsigtet hår puller kan føle ulykke eller frustration over hans tilstand. Hvis han modstår trangen til at trække sit hår, kan dette føre til en følelse af ubehag, spændinger eller frustration.

Forlegenhed

En langsigtet hår aftrækker med synlige skaldede pletter eller der ikke kan kontrollere sine drifter i det offentlige kan føle forlegenhed i en social indstilling eller offentlig placering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com