Hvordan sker en forstrækning Pull?

11/13/2011 by admin

Hvordan sker en forstrækning Pull?

Hvad er din forstrækning?

Din forstrækning er faktisk en gruppe af tre muskler, der lægger fra sidder bones til bagsiden af knæene. De tre muskler, der udgør din forstrækning serien er semitendinosus, semimembranosus og biceps femoris. Disse tre muskler funktion til at hjælpe med at stabilisere din benbevægelser samt give skal magtens muskel til dine ben. Disse muskler er normalt ganske stærk, men afhængig af hvor aktiv en person er og hvor godt de forberede deres muskler til aktivitet, en forstrækning pull kan forekomme.

Almindelige årsager til en trak fiberskade

De fleste forstrækning trækker ske i perioder med omfattende fysisk aktivitet. Men der er mange omstændigheder, der kan spille ind i en trak fiberskade. Disse omstændigheder omfatter, hvor fleksibel du er, hvor stramt dine muskler er og muskel træthed. En af de største årsager til en trak fiberskade ligger i ikke korrekt opvarmning op muskler gennem udstrækning før fysisk aktivitet.Når du har trukket dit forstrækning, når det også får dig til at være mere tilbøjelig til at trække din forstrækning igen i fremtiden.Hyperekstension i knæene kan også oprette en stamme i popliteale musklen, lige bag knæet, og det kan belaste hamstrings.

Hvordan man behandler en forstrækning pull

Hvis du oplever en trykken i din forstrækning, efterfulgt af en jagende smerte gennem bagsiden af benet, er chancer du oplever en forstrækning pull.Den bedste måde at behandle en forstrækning pull er af hviler muskel. Så snart du kan du skal løfte dit ben og lægge is på det berørte område. En lår kompression bandage kan også være nyttigt at hjælpe muskler helbrede hurtigere.Det er vigtigt at give musklerne tid til at komme til hægterne og helbrede før de indleder omfattende fysisk aktivitet eller du kunne forværre skaden.

Hvordan man kan forhindre en forstrækning pull

Den bedste måde at forhindre en forstrækning pull er at korrekt varme op dine muskler før engagere sig i fysisk aktivitet. Andre måder at forhindre potentielt en forstrækning pull er at undgå over-uddannelse og langsomt opbygge dit arbejde ud rutiner for at være sikker på, at du opbygger dine muskler uden at trække dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com