Værktøjer til ergonomiske arbejdsstation Design

09/11/2011 by admin

Værktøjer til ergonomiske arbejdsstation Design

Personer, der bruger længere tid på en særlig arbejdsstation risiko udvikle sene og muskel problemer fra langvarig akavede stillinger og gentagne aktiviteter. For at mindske denne risiko, du har brug for en arbejdsstation, der er ergonomisk designet til at opretholde korrekte spinal justering og reducere pres på dine led. Undersøge flere forskellige områder, når du udformer en ergonomisk behagelig arbejdsstation.

Desktop opsætning

Det første område til at overveje, når designe en ergonomisk arbejdsplads er opsætningen af din desktop udstyr. De fleste arbejdspladser kræver en computer, tastatur, mus og telefon. Placer skærmen for at være direkte foran dig til at undgå at dreje halsen for længere perioder. Hvis dit job indebærer hyppige brug af dokumenter, vedhæfte et dokument holder ved siden af din skærm til at holde disse papirer i øjenhøjde. Placer tastaturet direkte foran skærmen for at tillade dig at opretholde korrekt kropsholdning. Hvis den er tilgængelig, bruger en trådløs mus og Placer det ved siden af tastaturet, så du ikke er at nå på tværs af skrivebord at bruge den. Vedhæft et headset til din telefon for at undgå stabilisere det med din nakke og skulder.

Stol udvalg

Finde en stol, der vil hjælpe dig med at opretholde korrekt kropsholdning i løbet af arbejdsdagen. Få en stol, der har hjul og nemt drejes for at tillade dig at foretage ændringer i holdning uden at vride din krop. Dybden af stolen bør være tilstrækkelige til at tillade dig at sidde helt tilbage med din nedre ryg og lår støttet komfortabelt. Kigge efter en stol, der har en afrundet område af støtte hvor nederste del af ryggen opfylder stolen. Dette vil opfordre dig til at sidde med god kropsholdning i stedet slouching hvis du bliver trætte. Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig, købe en lændestøtte roll og knytte den til stolen. Undgå stole med armlæn; de kan få dig til at læne sig op ad dem, når de sidder eller skrive, lægger yderligere pres på dine albuer.

Stol og skrivebord Setup

Sidde i stolen og positionere dig på din arbejdsstation. Begynde på toppen og holde computerskærmen i øjenhøjde. Hvis det er for lavt, afstive det på telefon bøger eller købe en skærmholder. Slap af dine skuldre og bøje dine albuer til ca 90 grader, når du skriver. Dette kan kræve dig til at justere højden på din stol. Bøje hofter og knæ til ca 90 grader også. Endelig, hvis dine fødder ikke hvile på gulvet, sætte en fodstøtte under dem.

Andre overvejelser

Flere miljømæssige faktorer kan påvirke sundheden for medarbejdere. Du har brug for ordentlig belysning til at undgå at belaste dine øjne for at se din computerskærm. Hvis det er muligt, konfigurere din arbejdsstation i et roligt område. Støj øger muskelspændinger. Bosætter sig i et godt ventileret, temperatur-kontrolleret miljø, når det er muligt.

Tage hyppige mini-pauser i løbet af arbejdsdagen at give dine øjne og muskler en pause. Stå op og strække hver 30 minutter for at give din ryg en pause. Stræk dine underarme og skuldre til at mindske muskelsmerter fra træthed og overforbrug. Variere din opgaver hele dagen for at undgå længere perioder gøre en enkelt aktivitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com