Hvad man skal undgå i naturlige kur for gær infektioner

09/23/2011 by admin

Der er en overflod af naturlige kur for gær infektioner, der indebærer brug af fælles købmand varer og naturlægemidler tinkturer. I bedste fald regne disse kure anekdotiske støtte. Hvis du vil hurtig lindring fra din gær infektion, er det bedst at undgå naturlige helbredelsesmetoder og holde sig til hvad lægelige eksperter kan forsikre dig er afprøvede og sande.

Gamle koner kur

Der er så mange naturlige helbredelsesmetoder, der foregiver at komme af gær infektioner, er det vanskeligt at sortere ud de potentielt nyttige fra den ligefrem ubehageligt. Ét middel instruerer kvinder at gennembløde en tampon i almindelig yoghurt og indsætte det i skeden eller anvende yoghurt direkte ind i vaginal kanalen med en vatpind. Andre naturlige retsmidler omfatter brug af en æble cider eddike eller kalium kaliumsorbat (mad konserveringsmiddel) douche, indsætte pillede hvidløgsfed i skeden for 10 dage, eller anvende borsyre, te træ olie eller honning til skeden for mindst en uge.

Mere moderne holistisk helbredelsesmetoder binde vaginal gær infektioner til en kvindes kost. En "candida rense" kost foregiver at kurere gær infektioner ved at fjerne sukker og kulhydrater fra kosten, herunder melasse, honning, hvidt mel, hvide ris og korn. Der er mange naturlige helbredelsesmetoder markedsført på internettet, men vær forsigtig: The Federal Trade Commission har udstedt forbud mod mange marketingfolk til at sælge falske gær infektion kur (Se ressourcer).

Hvad eksperterne siger

Hvis du vil effektivt at behandle din gær infektion, er det bedst at undgå behandling eller helbredelse, der ikke har den U.S. næring & bedøve Administration godkendelsesstempel. Ifølge Mayo Clinic er det kun natural cure for gær infektioner, der har en ringe mængde af troværdighed metode til at bruge vaginal suppositorier indeholdende L. acidophilus, hvilket reducerer gær infektion symptomer. Dog, undersøgelser på indtagelse L. acidophilus--usødet yoghurt--viste at det ikke forebyggelse eller cure gær infektioner.

Som Mayo Clinic påpeger, har succes med hjem retsmidler kun anekdotiske støtte. Naturlige helbredelsesmetoder er ikke understøttet af videnskabelige undersøgelser. Mayo Clinic eksperter også advare kvinder mod candida rense kost, som der har været nogen undersøgelser for at bevise at Candida albicans i kroppen forårsager symptomer eller lidelser, og heller ikke at kosten påvirker antallet af Candida i kroppen.

En sikker kur

Hvis du ønsker et sikkert middel til din gær infektion, er det bedst at undgå "hit eller miss" naturlige helbredelsesmetoder og holde sig til hvad effektivt behandler dem: FDA-godkendt antifungal cremer eller stikpiller, såsom miconazol, clotrimazol, og tioconazole. Disse går af mærkenavne Monistate, Gyne-Lotrimin og Vagistat på dit apotek. Din læge kan også ordinere en oral medicin kaldet Diflucan for at helbrede din gær infektion.

Der er mange fordele ved at købe en over-the-counter behandling for at behandle din gær infektion. De er billige, arbejde hurtigt og kræver ikke en læge besøg. Men hvis det er første gang du har haft symptomer på en gær infektion (vaginal kløe, svie og decharge), se din sundhedspleje praktiserende læge, før du behandler det. Hvis du ikke har en gær infektion, kan behandling af symptomer med svampemidler eller hjem retsmidler føre til sundhedsmæssige komplikationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com