Sådan opbevarer calciumcarbid

10/03/2011 by admin

Sådan opbevarer calciumcarbid

Calciumcarbid (CaC2) er et krystallinsk stof, der frigiver acetylen gas i tilstedeværelse af vand. Acetylen gas er afgørende for en lang række industrielle produktioner, herunder metal konstruktion og kemikalier, der anvendes i kosmetik, medicin tabletter og nogle tandpastaer. Calciumcarbid fjerner også jern, mangan og svovl urenheder i stålproduktionen. Da acetylen gas er yderst brandfarlige, skal calciumcarbid gemmes væk fra fugt, varme og tænding kilder. Det er desuden uforenelig med syre og sure dampe, ulegeret kobber, sølv, kviksølv og ilte. Alle arbejdstagere skal lære korrekt anvendelse og sikkerhed af calciumcarbid på grund af dets farlige egenskaber.

Instruktioner

• Kontrollér med lokale myndigheder om eventuelle reguleringer vedrørende calciumcarbid. Love på transport og oplagring af farlige kemikalier kan variere afhængigt af hvor du bor.

• Butik calciumcarbid i ikke-reaktive metal dåser og trommer er relevant for farligt materiale. Calciumcarbid skal opbevares tørt i lukkede beholdere. Disse betingelser kan calciumcarbid opbevares på ubestemt tid.

• Anbring calciumcarbid dåser i et område, der er markeret til opbevaring af brandfarlige-- eller "Rød gul opbevaring." Holde calciumcarbid fra stærke iltningsmidler. Ilte er kemikalier, der reagerer med andre materialer.

• Overvåge lagerområdet. Calciumcarbid skal opbevares i et tørt, velventileret og varme-regulerede lagerplads.

• Holde lagerområdet låst for at forhindre enhver kontaminering med andre kemikalier eller ændring eller fjernelse af denne flygtige kemiske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com