Mycoplasma diagnose

09/03/2011 by admin

Mycoplasma er en bakterie, der ikke har en cellevæg, hvilket betyder, at bakterier ikke påvirkes af nogle kurser af antibiotika såsom penicillin. Bakterier er normalt beskæftiger sig med respiratoriske sygdomme, der forårsager betændelse i lungerne, såsom walking lungebetændelse eller atypiske lungebetændelse. En mycoplasma diagnose er vigtig for at bestemme den rigtige kurs for behandling og at forhindre dens spredning.

Statistik

Baseret på rapporter fra CDC, er der omkring 2 millioner tilfælde af lungebetændelse om året, med 100.000 indlæggelser i USA alene. Mange mennesker kender ikke at de har lungebetændelse, fordi de mener, det er bare en almindelig forkølelse.

Grundlæggende

For at undgå infektion, vaske dine hænder jævnligt, undgå skarer i influenza sæsoner og undgå rygning.

Almindelige symptomer på en mycoplasma infektion er feber, ondt i halsen, hovedpine, træthed, og hoste eller bronkitis. I mange tilfælde forårsager mycoplasma infektion walking lungebetændelse, hvor patienten har milde symptomer. Nogle symptomer kan fortsætte i mere end en måned.

Hvis du har en hoste for mere end 10 dage, det bør ikke efterlades ubehandlet og det er vigtigt at søge lægehjælp. En mycoplasma infektion kan forværre hvis lægebehandling ikke gives.

Diagnose

Fordi mycoplasma infektion kan være et tegn på andre medicinske tilstande og selv årsag, vil en læge normalt begynde med en differential diagnose, at udelukke andre muligheder.

Hvis mycoplasma er mistanke, læge vil udføre en fysisk eksamen og bryst x-stråler for at bestemme, hvilken type respiratorisk infektion påvirker kroppen. En læge vil kigge efter tegn på lungebetændelse, bronkitis eller en anden luftvejsinfektion. Ulempen at en x-ray er, at det ikke altid indeholder de nødvendige oplysninger at forskelsbehandle bronkitis og andre infektioner.

En høj opløsning CT-scanning giver mere opløsning end en x-ray, men er generelt flere hundrede dollars dyrere end bryst x-stråler. Det er normalt ikke nødvendigt, men i nogle tilfælde kan være en bedre løsning til diagnosticering af mycoplasma infektion.

Yderligere test kan bestilles afhængigt af hvor alvorlig infektion er og kan omfatte en komplet blodtælling, blod kulturer, antistof-test og bronkoskopi. Sputum kulturer eller en hals kultur kan gøres for at kontrollere for mycoplasma bakterier. Hvis en diagnose ikke kan ske via andre metoder, kan en åben lung biopsi gøres for at teste, hvad der er i lungerne og fastslå årsagen.

Behandling

Efter en positiv mycoplasma test er det vigtigt at følge op på en behandlingsplan. Antibiotika er ordineret ofte og hjem resten vil blive anbefalet, herunder drikke væsker for at forblive hydreret, så kroppen kan bekæmpe off infektion. Antibiotika, der normalt leveres er Ertyromycin og Azithromycin Zithromax, da disse hjælper fjerne bakterievækst. Andre antibiotika kan reducere væksten af bakterier. En læge vil ofte anbefale at tage ekstra medicin for at reducere feber og andre symptomer.

I nogle tilfælde, kan indlæggelse være nødvendigt at overvåge kroppens reaktion på medicin.

Overvejelser

For nogle patienter, kan en mycoplasma diagnose være en indikator for en anden medicinsk tilstand, såsom lungekræft, bihulebetændelse, emfysem, astma, cystisk fibrose eller andre medicinske tilstande, der ofte involverer luftvejene. Nogle kronisk åndedrætsbesvær er ikke diagnosticeres korrekt, fordi en fejldiagnosticering af mycoplasma infektion har fået.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com