Hvordan til at sænke blodsukkerniveauet naturligt

07/29/2011 by admin

Hvordan til at sænke blodsukkerniveauet naturligt

Blodsukker eller blodsukker er hovedsagelig energireserver kroppens celler kan bruge til at fungere. En sund person blodglucose læsning skal måle mellem 80 og 100 milligram per deciliter når testet. Blodglucose typisk administreres af en naturligt forekommende hormon kaldet insulin; diabetikere, men måske ikke har dette hormon eller kan være modstandsdygtige over for dens virkninger. Deres blodsukkerniveauer er ofte langt højere end en sund person og skal overvåges og styres gennem andre midler. Der er naturlige måder at sænke dit blodsukker, eller Sørg for at det ikke får høj til at begynde med.

Instruktioner

• Motion regelmæssigt. Blodsukker er hovedsagelig brændstof til din krop, og jo mere du arbejder din krop, den mere brændstof vil det være nødvendigt. En regelmæssig motion rutine vil medvirke til at sænke dit blodsukker og vil også sænke din insulin brug hvis du er insulin afhængige.

• Sænk din kulhydratindtagelse. Alle fødevarer, der indeholder kulhydrater i sin ingrediens-liste er en fødevare, der i sidste ende blive konverteret til blodsukker. Du kan hjælpe med at kontrollere dit blodsukkerniveau ved at reducere mængden af kulhydrater du spiser.

• Spis mere protein. God magert protein som kylling bryst eller svinekød lænd, vil bremse konverteringen af kulhydrater til blodsukker, og vil gøre det lettere at kontrollere dit blodsukker.

• Slap af. Højt stressniveau kan forårsage din leveren til at frigive glykogen i din blodbanen. Glykogen er hovedsagelig en sekundær opbevaring af glukose, og vil øge dit blodsukkerniveau hurtigt. Prøv at undgå stressende situationer og tage lidt tid hver dag til at geare ned.

Tips & advarsler

  • Kontrollere din sundhedspleje udbyder, før du ændrer dine vaner i dagligdagen.
  • Sørg for at se din sundhedspleje udbyder, hvis du har højt blodsukker, der ikke er løse sig selv. Der er store sundhedsmæssige risici, der er knyttet til den.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com