Hvordan til at sænke en blodsænkning, ved hjælp af holistisk medicin

08/17/2011 by admin

Blodsænkning er en test, der anvendes til at måle hvor meget betændelse er i kroppen. En blodprøve er taget til at teste for en høj sedimentering Vurder når gigt, autoimmune og hjertesygdomme er mistænkt. Men det er kun en screeningtest, og kan ikke bruges til at diagnosticere en bestemt lidelse.

En holistisk kost rig på friske grøntsager, frugter og frø kan forebygge betændelsestilstande. For eksempel, giver blå-bær og tranebær ekstra beskyttelse mod betændelse. Bromelain er en anti-inflammatorisk enzym i ananas. Naturlige urter og krydderier tilskud arbejde hånd i hånd med en sund kost til at sænke sedimentering priser.

Instruktioner

• Begrænse eller eliminere rødt kød, alkohol, hærdet fedt, raffinerede sukker og mel. Disse fødevarer fremme inflammatoriske respons.

• Tage 500 mg ingefær kapsler to gange dagligt med mad. Bruge ingefær rigeligt i fødevarer og drikke frisk ingefær te dagligt. Gingers aktive kemiske forbindelser er gingerols, der virker ved at hæmme inflammatoriske respons. Gøre friske ingefær te ved skrælning frisk ingefær og hakke det i ¼ kop tern. Tilføje kubik ingefær til en gryde med 6 dl filtreret vand. Bring i kog. Tilsæt honning for sødme.

• Tage 400 mg gurkemeje kapsler tre gange om dagen. Spise indisk karry. Gurkemeje er lyse gule krydderi fundet i indiske karryretter og bruges i traditionel ayurvedisk medicin. Curcumin er den aktive anti-inflammatorisk komponent af gurkemeje.

• Tag en 1200 mg omega-3 fedtsyre kapsel dagligt. Omega-3 fedtstoffer forhindre findes rigeligt i laks og hør frøolie, produktion af inflammation forårsager prostaglandiner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com