Forskellige måder at levere en Baby

10/02/2011 by admin

Forskellige måder at levere en Baby

Ifølge National Center for Health Statistics i 2007 var der over 4,315,000 levendefødte i USA, hvilket er en stigning fra tidligere år. Der er mange forskellige måder at levere en baby. Alle fødsler leveres i en af to måder, enten ved en vaginal fødsel eller en kejsersnit, der også kaldes en C-sektion.

Vaginal fødsel

Vaginal fødsler er de mest almindelige fødsel metoder og den mest naturlige. Vaginal fødsler kan tager kun et par minutter når arbejdskraft er induceret eller oplevet, det samme som de fleste C sektioner. De kan ofte tage mange timer så godt. Vaginal fødsler kræver moderen til at bruge abdominal og vaginale muskler til at skubbe babyen fra kroppen, forårsager det at blive bortvist fra kroppen. Vaginal fødsler vil få livmoderen til at blive bløde bagefter og de fleste gange bløder i ca 3 uger efter fødslen. Gå efter vaginal fødsel opfordres til at bygge musklerne op igen.

Kejsersnit

Kejsersnit er en fælles operation for at bidrage til at levere en baby. Barnet er fjernet gennem bugvæggen, men som med alle større operationer, der risici. Levere sunde babyer er sædvanlige fra denne operation, men med en ud af tre kvinder har babyer via C-sektion, risikoen er stadig til stede. Ifølge Department of Health and Human Services tager helingsprocessen længere tid med et kejsersnit end med en vaginal fødsel. Årsager til C sektioner omfatter moderkagen eller navlestreng genvordigheder, underkroppræsentation babyer, nødlidende baby, eller tidligere C afsnit samt flere fødsler, hjerteproblemer eller HIV hos moderen.

Vand fødsel

Vand fødsel vil fremskynde arbejdskraft samt reducere blodtrykket og fremme afspænding. Når arbejdskraft, en mor er nedsænket i en lavvandet pool af varmt vand, hvilket frigør hende fra grovhed almindeligt følte. Under meget stressende og smertefulde situation som fødslen, vil en kvinde kroppen producerer stresshormoner, hvilket vil øge mængden af smerte en kvinde føler sig under fødslen. En vand fødsel reducerer mængden af stress en kvinde er under fødslen, hvilket vil reducere mængden af smerte hun føler. Under en vand fødsel baby vaginalt leveret, straks hentes fra puljen af moderen og lægeligt kontrolleres straks.

Hjem fødsel

Hjem fødsel er ikke så udbredt som i år tidligere med medicinske teknologier vrimlede. Nogle vælger stadig jordemødre til hjem fødsel selv. Kliniske kurser skal være bestået og certificering tjent til jordemoder til at kunne deltage. Disse kvinder og mænd er ikke en erstatning for en læge, men er i stand til at hjælpe vaginalt levere et barn i komfort i hjemmet med nogle medicinske indgreb. Medicin for at hjælpe med smerte er ikke givet, som en anæstesilæge ikke er til stede for at overvåge konsekvenserne. Naturlig fødsel er normalt praktiseres med hjem fødsler.

Fødende stol

Den fødende stol er en af de ældste aids bruges af arbejdende kvinder. Lavet specielt til fødsel, den lave højde af stolene giver mulighed for en kvinde at squat mere end sidde og bevægelighed bækkenet, så comfort kan nås nemt. Nogle læger forvandle endda stolen til en levering tabel ved hjælp af nogle af de mere omfattende stole. Disse stole hæmme bevægelse i et omfang og nogle kvinder har rivning af mellemkødet hugsiddende stilling og pres på bækkenet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com