40/20/20 rå fødevarer kost

10/01/2011 by admin

40/20/20 rå fødevarer kost

Rå fødevarer kosten er tydelig blandt sine kolleger i verdens slankekure. Rå fødevarer dieter spiser uforarbejdede, økologiske og hele fødevarer, mest som er spist kogt. Selv om madlavning er i vid udstrækning skyede, tilberedes mad af flere metoder. Frø, korn og bønner er forvandlet til spirer, og mange grøntsager og frugt er blandet eller juiced før du spiser. Lejlighedsvis, dehydrere rå foodists også deres mad, fordi det kan gøres med lidt af ingen varme. Praktiserende Følg 40/20/20-reglen for at sikre de får deres daglige ernæringsbehov.

Hvorfor gå rå

Rå fødevarer kost praktiserende tror at spise mad findes i naturlig form, ubehandlede og uforarbejdede, vil give flere næringsstoffer end at spise kogte fødevarer. De mener også, at disse naturlige form fødevarer vil bidrage til at forlænge ungdom og bekæmpe sygdomme, herunder kræft.

40/20/20

40/20/20-reglen af spise refererer til beløb af vegetabilske kulhydrater, der skal spises pr. måltid. I en artikel kaldet "Måltid planlægning Made Easy" på hjemmesiden DineWise.com, siger Debbie Judd, RN, hun opfordrer patienterne til at følge denne regel. "Af alle kulhydrater indtages på et måltid, 40 procent af dem bør komme fra de ikke-stivelsesholdige grøntsager," 20 procent bør komme fra højere stivelse grøntsager, og de sidste 20 procent skal komme fra fuldkorn.

Foreslåede fødevarer, der findes i kategorien 40 procent omfatter broccoli, blomkål, tomater, asparges, grønne bønner, agurker og salat.

Grøntsager, der falder ind under kategorien første 20 procent omfatter grøntsager tunge i stivelse som kartofler, søde kartofler, majs, ærter og bønner. Frugter er også medtaget i denne kategori.

De sidste 20 procent kategori i den fantastiske mad kløft kommer fra hele korn fødevarer.

Til at begynde

Sundhedseksperter anbefaler, at en person, der ønsker at skifte til en rå fødevarer kost fra en normal kogte kost bør skifte deres kost langsomt. Afgiftning, der finder sted i kroppen ved at skifte kan forårsage hovedpine, kvalme og let depression. Imidlertid lære spændende måder at forberede rå fødevarer kan hjælpe støtte i overgangen.

Overgangsbestemmelser fødevarer

Nogle fødevarer gør store aids i at hjælpe til at lette overgangen fra kogte fødevarer til rå fødevarer. Tilføje salater som en del af hvert måltid vil begynde overgangen. Spise spirer mung bønner, Lucerne og rug. Vælg frugter og nødder til både morgenmad og snacks, og investere i en saftpresser at gøre frisk saft fra frugter og grøntsager. Husk at Følg 40/20/20 spise plan ved at indføre disse fødevarer i kosten.

Ikke-madlavning

Lære en ny livsstil kan være hårdt, men investerer i det rigtige udstyr gør læring sjovt. Når rå mad engagementet har foretaget, købe en rå fødevarer kogebog, der præsenterer mad på en måde, der er interessante, let at tilberede, og lægger ud 40/20/20 spise stil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com