HIPAA krav til patientens samtykke

09/06/2011 by admin

HIPAA krav til patientens samtykke

HIPAA står for Health Insurance mobilitet og Accountability Act, som blev oprettet for at sikre visse rettigheder samt beskytte patienternes privatliv og fortrolighed, ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services. Loven tilbyder en række retningslinjer med hensyn til sygeforsikring og beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhedsforskrifter, beskytter patienternes personlige oplysninger mod offentlig udbredelse og giver rettigheder til enkeltpersoner, når det kommer til deres lægehjælp. En af de forordninger, der er defineret i HIPAA er, at patienter skal give samtykke til medicinsk behandling, procedurer eller operationer. At kende kravene til patientsamtykke hjælper med at beskytte både behandlere og patienter.

Forskellige typer af samtykke former

Under HIPAA, skal patienter give samtykke til behandling. En række samtykke former er foreskrevet i denne forordning, herunder samtykke til at være indlagt på et hospital eller pleje facilitet, samt samtykke til enhver form for procedure eller behandling. Dette samtykke kontrollerer, at du er blevet fuldt informeret om fordelene og risiciene ved enhver procedure eller behandling og forstå dem. Forskellige former kan omfatte en mindre samstemmende udtalelse form, blod tegne samtykkeerklæring og væv bank samtykke former.

Offentliggørelse

HIPPA kræver, at samtykke former beskriver alle former for oplysninger, som det særlige facilitet kan bruge eller videregive, ifølge Direct Marketing Association. Disse oplysninger skal omfatte hvem eller hvad organisationer vil være i stand til at anmode om din private patientinformation, som tredjeparts betalere, hospitalspersonale, medicinsk forskningsorganisationer og så videre. Samtykkeerklæringen skal også oplyse, hvad oplysninger kan bruges til.

Udløbsdato

Alle oplysninger, som du giver tilladelse til at blive frigivet til forskellige enheder skal også være begrænset af en udløbsperiode datoen eller klokkeslættet. Dog til enhver tid, kan du tilbagekalde tilladelse til enhver enhed til at se din samtykkeerklæring eller privat lægejournaler, behandlinger eller procedurer som samtykkeerklæringen er blevet underskrevet. Alle samtykke former skal underskrives og dateres af dig at være juridisk gyldige.

Sanktioner

Samtykkeerklæringen skal også informere dig, under HIPAA retningslinjer, at du vil på ingen måde blive straffet hvis du vælger ikke at give tilladelse til enhver enhed bortset fra læger og sundhedspersonale behandle dig under en medicinsk besøg. Men i mange situationer, dine private oplysninger, herunder behandlinger, er kræves til godtgørelse af tredjeparts betalere som din sygeforsikringsselskab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com