Hvordan man får vitaminer fra naturlige fødevarer uden kosttilskud

05/18/2012 by admin

Hvordan man får vitaminer fra naturlige fødevarer uden kosttilskud

Mange mennesker spiser en dårlig kost i håb om at vitaminer og kosttilskud vil holde dem sunde. Mens vitaminer er en fantastisk måde at forbedre din kost, bør du ikke bruge dem som din eneste kilde til næringsstoffer. Spar penge ved at købe og forberede sunde, nærende fødevarer derhjemme, og skære ned på antallet af dyre piller og kosttilskud at du tager hver måned. Det er hurtigt og let at lave velsmagende opskrifter med råvarer og andre elementer, du kan finde på farmers' markets og din lokale købmand.

Instruktioner

• Melde sig nemlig en ernæring klasse eller værksted. Du behøver ikke en grad i ernæring til at vide, hvordan man spiser godt, men tager en klasse kan sætte dig på vej til at spise sundt. Mange sundheds-food butikker som Whole Foods Market-kæden, tilbyder workshops om sundhed og ernæring. Check din lokale community college for lister af ernæring kurser.

• Besøg farmers' markets for friske lokale råvarer; årstidens frugter og grøntsager giver optimal ernæring og er meget flavorful. Hvis dine grøntsager smager fantastisk, vil du se frem til at indarbejde dem i din kost. I en knivspids, frosne frugter og grøntsager tilbyde høje næringsværdi samt; de kan også være mere bekvemt at koge med.

• Materiel op på kogebøger, der tilbyder sund og nærende opskrifter. Du tror måske, at du ikke har tid til at piske op sunde måltider efter en lang dag med arbejde, men der er masser af muligheder til rådighed. Ved at forske i nye opskrifter blive, sund fristende til dig, du vil glade for at koge op frisk og smagfuld måltider. Prøv mindst én ny sund opskrift hver uge og tilføje hver til din roster af nærende måltid idéer.

• Erstatte usund opskrift ingredienser og måltid indstillinger med flere ernæringsmæssige valg. Du behøver ikke at holde op med at forberede din favorit måltider, når du bliver mere sundhedsbevidste. Hvis du vil lave en BLT, erstatte virkelige, opfedning bacon med en flavorful, kød-fri version. For en hurtig og bekvem måltid, gøre burgere ved hjælp af vegetabilske bøffer, som dem, der tilbydes af Gardenburger, i stedet for hamburger. Erstatte grøntsager som aubergine og broccoli til opfedning pølse, når du foretager din favorit lasagne opskrift.

• Skift dine mellemmåltider vaner. Når du har begyndte at forberede sunde måltider, ikke kompromittere dit helbred af mellemmåltider på chips og slik mellem frokost og middag. Udveksle dine kalorie-laden kartoffel chips for hjerte-sunde mandler, og gnaske på en apple med jordnøddesmør naturligvis opfylder dine "sød tand". Ved at holde sunde snack elementer i din bil eller på kontoret, vil du være i stand til at modstå trangen til at købe noget fra en dagligvarebutik eller automat, når du får munchies.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com