Selvledelse behandling for Depression

05/04/2012 by admin

Selvledelse er et vigtigt coping og recovery ressource for alle, der lider af en psykisk sygdom eller en kronisk tilstand. Du vil arbejde med din behandlere til at bestemme den rette behandlingsplan baseret på dine behov. Selvadministrerende din depression kræver du at være vidende om din tilstand, dedikeret til at styre dit helbred og håbefulde omkring din opsving.

Selvevaluering

Ifølge artiklen "Selvledelse: tager Charge af din sundhed" på FamilyDoctor.org er det første skridt til selvadministrerende din sygdom til præcist at vurdere din livsstil. For dem, der kæmper med depression, kan det synes, at alle aspekter af dit liv er ude af din kontrol. Med støtte fra en terapeut, nære ven, familiemedlem eller åndelige rådgiver, kan du udpege et element i dit liv, som du føler er bidrager til dine følelser af depression og laver en plan om at ændre dette element. For eksempel kan inaktivitet bidrage til symptomerne på depression. Selvom du kan føle som om du mangler energi til motion, Husk at en 20-minutters gåtur kan klare dit hoved og løfte din spiritus. Ud over at lave en plan, skal du også komme med måder at gennemføre denne plan i dit liv. Være specifik omkring de trin, du vil tage til at opfylde dine mål og hvad du skal gøre i tilfælde af tilbageslag. Hvis du har fået komfortabel med din walking rutine, for eksempel, hvad vil du gøre hvis du står over for dårligt vejr? Ved at lave realistiske vurderinger af dit helbred og de måder, du kan forhindre dine symptomer igen opstår, vil du være bedre til at håndtere dit helbred og planlægge din behandling.

Engagement

Endnu et vigtigt skridt i selvforvaltning af depression er engagement, ifølge artiklen "Indstilling realistisk mål at overvinde Depression" på OvercomeDepression.co.uk hjemmeside. Når du administrerer din depression, skal du dedikation til at forsøge at forbedre dit helbred og din mentale tilstand. Ved vurderingen af din mentale helbredstilstand, kommer op med realistiske mål at forbedre din sundhed og afsætte dig selv til at gennemføre dine mål, vil du være mange skridt tættere til effektivt styring af din tilstand. Være realistiske omkring din dedikation. Fordi du lider af depression, ved, at der vil være dage hvor du oplever tilbageslag, frustration eller endda håbløshed. Udfordre dine negative tanker og følelser med tanker, styrke din selvtillid. Søge råd og støtte fra din mentale sundhed udbyder. I mange tilfælde tilbageslag du oplever nyde sket hen til et antal mennesker før, og der kan dokumenteres, teknikker til at overvinde dem.

Support

Selv om selvledelse sætter dig på forkant med administration af din sygdom, huske på, at du ikke behøver at administrere din sygdom alene. Arbejde med din mental sundhed fagfolk og informere dem om de måder, som du har at gøre med din depression. Bede om hjælp og vejledning fra dem omkring dig, hvem du har tillid til. For mange, kæmper med depression kan være en ensom og overvældende indsats, men det behøver ikke at være. Dine kære ønsker du får bedre og ved, at vejen til nyttiggørelse ikke er en direkte vej. Stole på dem omkring dig når gange får særlig hård, og husk at din sygdom ikke er en svaghed. Du kan også opsøge online support grupper og oplysninger til at hjælpe dig med at fortsætte med at administrere din depression.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com