Hvordan til at holde sig vågen uden sove

05/13/2012 by admin

Hvordan til at holde sig vågen uden sove

Ikke mange ting kan være mere frustrerende end oplever ekstreme søvnighed men ikke have mulighed for at blot falde i søvn. På nogle dage, kan intet i verden være mere fristende end tanken om en varm og hyggelig seng. Hvis du gør noget, der involverer årvågenhed og har brug for at holde sig vågen i længere tid (en lang dag på arbejdet eller i skolen, for eksempel), er der flere ting, du kan gøre for at sikre, at du ikke falder i søvn.

Instruktioner

• Få en masse frisk luft. Cool og frisk luft kan gøre underværker for at holde dig fuldt opmærksom og vågen, selvom du fik absolut ingen søvn aftenen før. Miljøer, der er tilstoppet, varmt og fugtigt kan føre til alvorlige døsighed. Gå på kort og livlig udendørs ture med jævne mellemrum at få noget frisk luft, eller bare forlade åbne et vindue.

• Flytte rundt. For at øge din energi under en lavkonjunktur, stå op og komme i gang. Hvis du er på et kontor, tage et par omgange omkring din generelle område. Tage et badeværelse pause eller stop ved automaten. En lille smule af omflytning omkring kan hæve din energi niveauer for omkring to timer som følge af supplerende ilt der pumpes ind i muskler, vener og hjernen. At være stillesiddende hele dagen lang er en opskrift på udmattelse.

• Ophold væk fra sukker. Selv om sukker kan give mennesker med midlertidige energi byger, det vare ikke længe og styrtet er ikke det værd. Spiser sukkerholdige behandler kan gøre du føler Energitilfoerslen for op til en time, men du vil snart opleve en større krise. I stedet for at nå til chokolade til at øge din energi, overveje noget, der kan tilbyde dig mere udvidede energi, som f.eks multigrain kiks, som er chock fuld af komplekse kulhydrater.

• Drikke koffein. En lille smule af koffein kan gå langt i at gøre du føler dig mindre træt og mere vågen, at det er en stimulans. Men undgå at drikke koffein i overskud, som den kunne bringe over hovedpine og angst. Forbruge af kaffe, te eller sodavand i moderation, som alle består af koffein.

• Slap af dine øjne. Hvis du er i et arbejde eller skole indstilling og tilbringe en masse tid stirrede stivt på en computerskærm, gøre et punkt at lejlighedsvis hvile dine øjne. Når du stirrer uafbrudt på en skærm, kan det føre til trætte øjne og øge følelser af udmattelse og søvnighed. Tage øjnene fra skærmen i flere minutter ad gangen for at give dem tid til at hvile og komme til hægterne.

• Gøre rummet lysere. Hvis du er i et miljø med dim og mørke, bliver det forståeligt nok gøre dig drowsier. Lys kan være meget effektiv til at gøre folk føler sig mere vågen og vågen. Tænde lysene eller åbne vinduer for at øge naturligt lys.

• Lyt til musik. For at vække dig, blast nogle uptempo og hurtig melodier. Overveje dance-orienteret musik, der har en stærk beat. Ikke alene vil det holde dig vågen, det kan endda få dig danse.

• Grine ad noget. Humor kan stimulere som vil holde dig fra at falde i søvn. Se et par minutter af en tv-sitcom, kagle på et klip af en dansende dyr på youtube.com eller gennemse avis for tegneserier.

Tips & advarsler

  • Tygge tyggegummi. En lille smule af tyggegummi kan være meget nyttigt til at holde dit sind fuldt vågen og alarm, især hvis det er i en minty smag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com