Billig kolon rense Detox & vægttab

05/11/2012 by admin

Hvis du troede, du havde brug at købe et dyrt færdigpakkede kolon rensning kit, så tro om igen. En rense er beregnet til at vende tilbage os til enkelhed-- og den største enkelhed vokser fra jorden, på træerne og i jordens naturlige ingredienser. Du kan finde præcis hvad du har brug for en billig og effektiv Rens i din egen have eller på en naturlig købmand.

Forberedelse

Forskning forskellige udrensning opskrifter og vælge en, der appellerer til dig. En af de mest kendte er Master Rens udviklet af Stanley Burroughs i 1940, og det har været så effektiv, at det stadig bruges i dag. Men hvis du hader citroner, har en allergi over for cayenne peber eller ikke kan lide mængden af sukker og kalorier i ahornsirup, kan du gå en anden vej.Mange mennesker vælger at rense med grøn saft, hvis de har en blender eller mixer kraftig nok til at Blødgør grøntsager. Andre bruger frisklavet frugtjuice eller smoothies (aldrig købe pre flaske eller alt for forarbejdede produkter, juice). Stadig andre rense på vand alene--du ikke kan få meget billigere end en tre-dages vand Rens. Uanset hvilken du vælger, skræddersy Rens til dine behov og mål at gøre det til en problemfri proces. For eksempel, hvis din rense til vægttab, prøve den laveste kalorieindhold rense du kan bære for en længere periode, som skal være til mindst tre dage. Hvis dit mål er holistisk sundhed, prøv en lemonade kost for 10 eller flere dage, så kroppen har tid til at foretage udvidet reparationer.

Udrensning

Kontroller, at du er at eliminere affald to til tre gange dagligt. Når du begrænser din kost, er din afføring tilbøjelige til at blive mindre hyppige eller stoppe helt. Der er en række måder, du kan sikre bevægelse gennem fordøjelseskanalen uden at forbruge nogen færdigpakkede piller eller væsker. Psyllium frøskaller og hørfrø (som skal være jorden før brug i en kaffekværn eller købt i deres spirede form) kan tilføjes til din udrensning opskrift eller vand til at tilskynde afføring. En saltvands flush kan også anvendes hver morgen ved at tilføje to teskefulde af tilsat jod havsalt i et glas vand. Drikker det så hurtigt som muligt (som det smager forfærdeligt) og jage den med en anden glas vand. Du kan forvente en afføring i 15 til 30 minutter og to eller tre mere hele dagen.

Hele Rens, forbruge nok af din valgte væske til at fungere normalt. Hvis du laver en kort rense, gemme det i weekenden eller for en mindre travl hverdag så kan du få tilstrækkelig hvile. Hvis din krop ikke er travlt med at vil fordøje det ønsker at geare ned og begynde at reparere sig selv dybt indefra og ud. Den bedste måde at støtte denne proces er at ligge i sengen og læse, eller luk dine øjne og mediterer indtil du falder i søvn.

Husk

Detoxing og vægttab er et produkt af de samme handlinger. Handlingen skal du tage er en vedvarende vilje til en rense. For at forpligte sig til en rense uden snyd eller bryde det tidligt, skal du vælge en, der virker for dine mål og behov. Hvis du har en travl livsstil og kan ikke tage tid ud til Rens, skal du vælge en rense som lemonade kost, så opskriften kan give dig tilstrækkelig kalorier at komme igennem dagen.

Søge støtte i hele din Rens, som det kan være både fysisk og følelsesmæssigt svært at komme igennem i en kultur, der er så vant til overconsuming forarbejdede, vanedannende fødevarer. Rens med en ven, så at du kan holde hinanden ansvarlige. Lette både ind og ud af Rens--ikke vender tilbage til at spise dårlige fødevarer straks, da dette kan forårsage irritabel tyktarm og andre negative reaktioner. Prøv en sund vegetarisk kost efter Rens at sikre langsigtet succes i vægttab og detox.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com