Sådan bruges en Tampon korrekt

05/15/2012 by admin

Sådan bruges en Tampon korrekt

Under vores oldemor dag brugte unge kvinder stykker af klude eller klude i løbet af deres menstruationscyklus. I slutningen af 1800-tallet kommercielle puder blev brugt i USA, og af 1940 tamponer blev brugt. I modsætning til puder, tamponer leveres kvinder med en følelse af frihed og befrielse, som de sanitære devise var indsat i kroppen, og hvis indsat korrekt, var ikke følt af bæreren.

Instruktioner

• Vælg tampon ifølge sugeevne med hensyn til din menstruationen. Super absorberende tamponer bør ikke anvendes under lavt flow dage, da de har tendens til at udgøre en højere risiko for Toxic Shock syndrom (TSS). TSS er en sjælden bakteriel infektion, der har været forbundet med brugen af super absorberende tamponer, og kan være dødelig.

• Vask dine hænder før (og efter) indsætte og fjerne tampon for at undgå mulige infektioner og sygdomme.

• Brug af tampon efter at menstruationen er begyndt. Man bør ikke indsættes, hvis ikke strømmen forekommende.

• Indsæt tampon mens siddende eller stående i en behagelig stilling. Hold tampon med fingrene af hånden skriftligt. Placer tampon, så spidsen er rettet ind i skeden, med streng i den modsatte ende. Hvis tampon har en indsættelse tube bliver røret i to stykker, med et ydre rør, og en slange, der smutter inde i det ydre rør. Strengen vil dinglende fra den ene ende af slange.

• Spredt åbningen til vagina med den frie hånd, og skubbe forsigtigt en tampon i åbningen på en vinkel, der tager sigte på midten af nederste del af ryggen. Hvis den korrekte vinkel ikke bør det være ubehageligt.

• Stop når det ydre rør er helt inde i din krop. Med pegefingeren, skal du skubbe slange ind i den ydre rør, som vil indsætte tampon resten af vejen.

• Fjern indsættelse røret ved at trække fra kroppen, uden at forstyrre den streng, som bør dinglende fra åbningen. Indsættelse teknikker kan variere, afhængigt af mærke af tampon og ikke alle tamponer omfatter en indsættelse tube.

• Ændre tamponer hver fire til otte timer eller mere hyppigt, hvis nødvendigt. Ændre afhænger oftere af din flow. Hvis blod lækage begynder at dukke op på strengen, eller hvis tampon begynder at føle sig utilpas, det bør ændres. Ved vandladning, hvis du forsigtigt slæbebåd på strengen, og tampon nemt smutter fra din krop, skal det ændres.

• Fjerne den indsatte tampon, ved at trække i snoren, før du isætter en ny. Hvis du har travlt, Sørg for du fjernet den brugte tampon inden batteriet isættes igen.

• Alternative puder med tamponer. Nogle anbefaler at bruge puder om natten, og tamponer i løbet af dagen.

Tips & advarsler

  • Ikke skylle brugt tamponer eller rør, selvom de siger flushable. Mange VVS-systemer kan ikke håndtere denne form for affald, og det kan forårsage en pinlig VVS arbejdsnedlæggelse. Wrap i toiletpapir og bortskaffe i papirkurven eller tampon bortskaffelse kan i det offentlige toilet. Kontakt din læge omgående, og fjerne tampon hvis du oplever en pludselig høj feber, diarré, opkastning, svimmelhed, udslæt eller svimmelhed, da disse er tegn på toksisk Shock syndrom.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com