Acne pleje for asiatiske Skin

04/29/2012 by admin

Acne pleje for asiatiske Skin

Acne er en sørgelig tilstand, uanset etnicitet. Men når man overvejer helbredelsesmetoder, kan du holde din etnicitet i tankerne. Nogle acne behandlinger kunne gøre asiatiske hud mere skade end gavn, og det er vigtigt at holde dette i tankerne.

Er asiatiske Skin forskellige?

Asiatiske hud er særligt følsom og udsat for irritation, så nogle acne behandlinger ikke kan være egnet til en asiatisk patienten, siger Dr. Fran Cook-Bolden, en New York City hudlæge, i "Smuk hud farve." Melanocytter eller pigment-producerende celler i asiatiske hud har tendens til at reagere uforudsigeligt på hårde behandlinger, som kan efterlade huden ser værre end før. Også, asiatiske hud ofte har en tyndere stratum corneum (yderste lag af huden) end andre etniske grupper, som kan forårsage større følsomhed, Dr. Daniel B. Yarosh, en videnskabsmand og iværksætter, siger i "Den nye videnskab af perfekt hud."

Acne procedurer til at undgå

Fordi asiatiske hud har tendens til at være følsomme, er behandling af det forsigtigt vigtigt. Kemiske peelinger er en populær acne behandling, der bruger en sure kemiske løsning til at fjerne den beskadigede ydre lag af huden. Men forfatterne til "Smuk hud af farve" advarer om, at selv de mildeste peelinger kan skade asiatiske skin. Asiater bør vælge en læge med asiatiske hud erfaring til at administrere enhver peel.Yderligere, asiater bør undgå laser resurfacing, "Smuk hud af farve" forfatterne siger. I denne procedure anvendes lasere til at fjerne flere lag af huden og efterlader ansigtet pink og rå. I asiater kan lasere overstimulere melanocytter, fører til svært at fjerne skjolder.

Acne pleje i hjemmet

Selv om asiater skal passe, når du bruger mere komplicerede procedurer, forbliver de grundlæggende principper for acne pleje de samme for alle. Vask dit ansigt med varmt vand og sæbe. Dr. Yarosh tyder på, at undgå makeup, der indeholder ingredienser såsom vegetabilske butters, voks, lanolin og butyl stearat, da disse kan tilstoppe porerne. Se en læge, hvis acne fortsætter. En læge kan ordinere aktuel antibiotika eller oral medicin.

At vælge en hudlæge

Asiater bør overveje at vælge en hudlæge, der har erfaring med asiatiske skin. Det er OK at spørge om en læges erfaring og at shoppe rundt for den rigtige læge. En hudlæge kan ordinere en kombination af behandlinger for at reducere oiliness af huden, slippe af med bakterier og rydde porerne. Hver patient er forskellige, selv, og det kan tage tid at finde den rette kombination af behandlinger til at slippe af acne for god.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com