Bynke-ambrosie Allergi Relief

04/14/2012 by admin

At have en bynke-ambrosie allergi betyder, at din krop reagerer hypersensitively ved indånding pollen fra disse ukrudt. Bynke-ambrosie trives i varme klimaer, så allergi tendens til at være sæsonbetonede, normalt fra juli til oktober. Symptomerne på en bynke-ambrosie allergi er kløende halsen, tilstoppet næse, rindende øjne og nysen. I mere alvorlige reaktioner, kan astma og sinus problemer opstå. Afhængigt af sværhedsgraden af din reaktioner er der mange måder at få lindring fra denne allergi.

Medicin

Antihistaminer er blandt de mest effektive medicin til ragweed syge på grund af deres evne til at blokere histamin. Histamin er et kemisk stof i kroppen, som er frigivet under en allergisk reaktion. Næsespray, øjendråber og en mundtlig pille er den mest almindelige tilgængelige. Dekongestanter er en anden stærk type af medicin, der kan bruges til bekæmpelse af bynke-ambrosie allergi. Selvom næsespray er mest typisk anvendte form af denne medicin, er den tilgængelig for tages oralt samt. Afhængigt af dine symptomer og deres sværhedsgrad, der er mange over-the-counter og recept former for begge disse medikamenter. Uanset hvilken du bruger, Sørg for at tage dem ved det første tegn på symptomer, som de kan tage op til 30 minutter til at vise nogen lindring.

Forebyggelse

En af de bedste måder at få lindring fra din ragweed allergi er via forebyggelse. For at holde pollen ud af dit hjem brug højeffektiv filtre partikler luft eller HEPA, på emner som støvsugere, klimaanlæg og luftrensere. Når ragweed sæson er i din del af byen, tjekke din lokale pollen prognoser online. Hvis de er høje, forsøge at planen for indendørs aktiviteter så meget som muligt, og kørsel med dine vinduer op. En anden god idé er at arrangere rejseplaner under ragweed sæson til områder hvor det ikke blomstre.

Immunterapi

For dem, der har alvorlige reaktioner, kan immunterapi være et godt alternativ. Immunterapi består af en serie af skud, der er specielt skabt til at bekæmpe din specifikke allergener. Hvert skud indeholder en lille mængde af den specifikke allergen og over tid får øget som kroppen bygger immunitet. Denne desensibilisering proces kan være meget effektiv, men det er en forpligtelse. Ugentlige besøg til allergolog kan tage et par år før nogen resultater ses. Slutresultatet kan være værd tid for mennesker med svære tilfælde, som der er mulighed for, at allergi kan forsvinde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com