Hvordan du ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare-ups

05/25/2012 by admin

Hvordan du ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare-ups

Fibromyalgi er en sygdom karakteriseret ved kroniske smerter, søvnforstyrrelser og træthed, der berører 15 millioner amerikanere. Der er ingen kur, men mange patienter oplever lindring gennem receptpligtig medicin og livsstilsændringer. Her er nogle ideer om hvad de skal spise, hvis du har fibromyalgi og ønsker at reducere antallet af flare-ups.

Instruktioner

• Skift til en høj protein, lav kulhydrat kost. Vælg magert protein som æg, tofu, magert kød, fjerkræ og fisk. Sørg for at spise masser af frugt og grøntsager, og begrænse serveringer af brød, ris og pasta.

• Ændre din kost til at omfatte sunde fedtstoffer. Disse omfatter sesamolie, olivenolie, rapsolie, nødder og avocado. Du kan røre steger grøntsager og magert kød med en af disse sunde olier. Tilføje nogle ingefær eller gurkemeje til din røre-yngel, også. Disse er anti-inflammatoriske fødevarer.

• Reducere alkohol, koffein og sukker i din kost. Også undgå kunstige sødestoffer og hvis du skal bruge dem, skifte til naturlige rumfartsnationer som Stevia.

• Omega 3 fedtsyrer er også menes at hjælpe med kroniske smerter ved at reducere betændelse. Drys jorden hør seed på dine korn hver morgen til morgenmaden.

• Hver morgen, tage en multi-vitamin, alene med nogle eller alle af de følgende kosttilskud og mineraler:250 mg magnesiumBoswellia og æblesyre500-700 mg calciumB-kompleks vitaminer

Tips & advarsler

  • Tale med din læge om tilføjelse af mineraler og kosttilskud for at sikre de ikke forstyrrer nogen medicin du kan tage.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com