Hvordan til at drikke tranebærsaft for at reducere en Staph infektion

05/26/2012 by admin

Hvordan til at drikke tranebærsaft for at reducere en Staph infektion

Staph infektioner er alvorlige bakterielle infektioner, der påvirker mange mennesker hvert år. Staph infektioner kan variere i sværhedsgrad fra mindre potentielt dødelige. Hvis en staph infektion er diagnosticeret, antibiotika vil normalt ordineres for at dræbe en infektion, og naturlige antibiotika kan bruges til at hjælpe med at støtte processen. En sådan naturligt antibiotikum er tranebærsaft, som er vist i nogle laboratorietests at være effektiv mod visse stammer af staph bakterier.

Instruktioner

• Drikke præventivt. Drikke tranebærsaft, før du nogensinde er inficeret med bakterier vil bidrage til at styrke dit immunforsvar, reducerer chancen for nogensinde at få smittet i første omgang.

• Drikke ren tranebærsaft. Ren tranebærsaft er den mest magtfulde mod infektion, fuld af C-vitamin og antibiotiske egenskaber, men vær advaret, at det er også den mest bitre.

• Drikke en lille mængde hver dag. Du behøver ikke at ændre din kost til kun tranebærsaft at få fordele. Drikker et glas hver dag vil bidrage til at afværge infektion og holde dit stærkt immunforsvar.

Tips & advarsler

  • Ren tranebærsaft kan være ganske bitter, så overveje at drikke det mens man spiser en sødere frugt for at udligne smagen.
  • Hvis du tror, du kan have en staph infektion, selv om det synes at være mindre, Sørg for at se en læge. Staph infektioner er en alvorlig bekymring og tranebærsaft er ikke en kur.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com