Skadelige plastflasker

05/28/2011 by admin

Den udbredte brug af plastflasker har forårsaget amerikanerne til at se dybere ind i de mulige sundhedsmæssige virkninger af plast opbevaring. Nogle undersøgelser viser, at visse kemikalier, der anvendes i plastik flasker kunne "siver" i kroppen og forårsage alvorlige bivirkninger. Mens nogle akademiske undersøgelser viser skadelige virkninger af plastflasker, har ingen opfyldt kontrol af afprøvning af føderale organer som den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Den eneste anerkendte skade fra plastflasker er de sanitære forhold af dets brugere.

Historie af plast

Alexander Parkes viste den første nogensinde plastmateriale i 1862 Great International Exhibition i London. Tilnavnet Parkesine, materialet anvendes en cellulose sammensatte og hævdede, at tilbyde et alternativ til gummi. Parkesine snart floundered da det blev for dyrt at producere. Slags plast, der anvendes i vand flasker, polyethylen, blev opfundet i begyndelsen af 1930 ' erne, ved en tilfældighed, i laboratoriet af E.W. Fawcett og R.O. Gibson. (Se Resource 1)

Kemiske udvaskning

Idéen om, at plastflasker farlige stammer fra den idé, at vand kan udvaskes kemikalier fra plast, især efter genbrug. Ifølge PlasticsInfo, en division af den amerikanske kemi Rådet, viser ingen videnskabeligt anerkendte undersøgelse, at plastflasker leach nok toksiner for at forårsage nogen skade. FDA har anset polyethylen--hovedbestanddelen af plastflasker--sikkert for opbevaring af mad og vand. (Se Reference 1)

International politik

Bisphenol A, et fælles kemikalie i plasticflasker, forbliver et kontroversielt stof i verden af plast. "Boston Globe" rapporter et Harvard-undersøgelsen på bisphenol konstateret, at mennesker, der drak ud af flasker der indeholder bisphenol A havde en drastisk højere bisphenol tælle i deres urin - op til 70 procent i nogle tilfælde. Bisphenol A øger risikoen for fosterskader og udviklingsmæssige problemer. (Se Reference 2)

Mens aktuelle amerikanske forordning ikke finde plastflasker, specielt deres brug af bisphenol A, skadelige nok til at berettige bekymring i offentligheden, Canada besluttede at forbyde plastflasker indeholdende bisphenol i 2008. FDA og amerikanske kemi Rådet enig i, at mens Harvard-undersøgelsen viste forhøjede niveauer af bisphenol, koncentrationen ikke var skadelige nok til at forårsage sundhedsmæssige problemer. (Se Reference 2)

Bakterier

Selv om forskning på toksicitet og eventuel udvaskning kemikalier i plastflasker fortsætter, én ting med sikkerhed kan forårsage skade: bakterier. New Zealand Fødevaresikkerhedsautoritet, at kemisk forgiftning fra plast er fortsat lav, men genbrug af plastikflasker kunne invitere en kultur af bakterier. Bakterier kan overføre fra en andens munden eller hænder og fortsætte med at ekspandere. (Se Reference 3)

Forebyggelse/løsning

New Zealand Fødevaresikkerhedsautoritet tilbyder et par nyttige tips, der kraftigt reducerer faren for bakterier angreb på genbrugt plastflasker. Grundigt vaske og tørre hænder før genpåfyldning en flaske og brug ikke beskadigede flasker. Straks skylles ud vandflasker med sæbe, hvis du agter at genbruge dem i fremtiden. Aldrig dele flasker med en anden person. (Se Reference 3)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com