Hvordan at tilføje Fiber til din kost, lækkert

04/26/2011 by admin

Hvordan at tilføje Fiber til din kost, lækkert

Mange mennesker ignorere råd for at tilføje mere fiber til deres kost, fordi de ikke ved hvordan, og de mener, at fiber smager af pap. Virkeligheden er helt anderledes. Fiberrig mad kan smage vidunderligt!Der er to slags fiber: opløselige og uopløselige. Begge former er til gavn for os, så du ikke behøver at bekymre dig om at vælge; bare tilføje foods med fibre.

Tage sig tid til at lære og indse, hvor mange vidunderlige fødevarer er høj i fiber, opløselige og uopløselige.Tage lidt tid at lære om alle de lækre og fælles højt fiber fødevarer du kan tilføje til din kost. Hvordan kan du tilføje fiber når du ikke ved, hvilke fødevarer er høj i fiber? Lære om fødevarer, der er højt fiberindhold vil hurtigt nedbryde alle tanker af pap. Tjek nogle af ressourcerne nedenfor for at lære mere om de lækre valg.

Instruktioner

• Start langsom, og tilføje mere gradvist.De fleste mennesker bør tilføje fiber langsomt, for at undgå overdreven gas eller diarré. Øge mængden af fiber i din kost med et par gram hver uge. Denne måde du vil også have tid til at tilpasse din smag og vænne sig til at spise sundere, hvis du er vant til et højt forædlede kost.

• Nytænkning fuldkorn.Hele korn brød, pasta og ris er lækre! Prøv forskellige former, og se hvad du bedst kan lide. Barilla Plus pasta er en blanding af korn og har et højt proteinindhold og høj omega fatty syre indhold, samt højt fiber. De er et glimrende valg for en person, der er tilbageholdende med at prøve brun, hele hvede pasta. Disse sammen med visse bønner, grønne ærter, smør bønner, majs, kaldes stivelse. Mens de er meget godt for dig, er det vigtigt at se deres portioner og ikke overdrive det. Havre er en god kilde til fiber, fundet i store smagning korn og tilføjes nemt opskrifter til en fiber boost. Der er mange store vinsmagning hele korn korn. Tilføj frugt til det perfekte løft af smag og næringsstoffer. Fuldkorn indeholder både opløselige og Uopløselige fibre.

• Spiser en bred vifte af frugter og grøntsager, friske, konserverede eller frosne.Frugter og grøntsager som broccoli, grønne bønner og andre spinat, salat, gulerødder, har en masse af opløselige fibre, som bærer mange sundhedsmæssige fordele. De fleste af dem har også Uopløselige fibre. Som du kan se, tilføje fiber til din kost ikke er så mærkeligt eller dårlig smag som du måske har været forledt til at tro! I almindelighed, spise frugter hele med huden, ikke i juice, for større sundhed og fiber boost. Dåse, friske, frosne eller tørrede er alle gode for dig.

• Overvåge dine dele, selv med sunde fødevarer.Selv om stivelse er meget godt for dig, kan dele bør begrænses. En god måde at dømme er at forestille sig din tallerken, delt i halve. Halvdelen skal være delt i halve igen, med en stivelse (brød, pasta, ris eller stivelsesholdige grøntsager) på halvdelen og et protein på halvdelen. Anden halvdelen af pladen skal være fyldt med ikke stivelsesholdige grøntsager og frugter. Med andre ord, dit måltid er en fjerdedel stivelse, en fjerdedel protein og halvdelen ikke-stivelsesholdige grøntsager eller frugter.

• Nytænkning bønner.Bønner (bælgplanter) er en stivelsesholdige kulhydrater og et protein. Så kan du bruge dem i stedet for de to afsnit på din tallerken (protein og stivelse). Hvis du er bekymret for gas, bare husk at tilføje dem gradvist til din kost. Der forhindrer normalt problemer med gas, men hvis ikke, er der produkter der kan virkelig hjælpe. Tror du ikke kan lide dem? Tror chili, bagte bønner, taco salat...

• Tilføje frø og nødder.Hørfrø er en fantastisk kilde til godt helbred. De kan jorden og blandes i bagværk eller drysses på toppen. De har en lys, nøddeagtig smag, der er behagelig. Drys dem på yoghurt, müsliprodukter, juice, og meget mere. Hørfrø er så potent, det virkelig fortjener en særskilt artikel!Nødder er også en stor kilde til fiber. Spis dem som mellemmåltid, på en salat, smuldret på is eller yoghurt.

Tips & advarsler

  • Som du vænne dig til at tilføje fiber dagligt, vil du sikkert finde du ønsker at lære mere om nye eller usædvanlige korn, grøntsager, frugter.
  • "5 om dagen" plan fremmes af USDA og er meget god: spise 5 om dagen af frugter og ikke stivelsesholdige grøntsager.
  • En anden god plan er at forsøge at spise en af hver farve.
  • En fiberrig kost har mange sundhedsmæssige fordele: vægt kontrol, lavere kolesterol, hjerte beskyttelse, sænke risikoen for mange kræfttilfælde og andre sygdomme, og mere.
  • Denne kostplan med delt plade, er fremragende til diabetikere, dem, der ønsker at tabe eller opretholde vægt, lavere kolesterol, og bare om nogen.
  • Glem ikke nødder! Nødder er en stor kilde til fiber samt fedtsyrer og andre næringsstoffer.
  • Nødder, frugter, bær, selv græskar, har alle fiber & mere!
  • Hvis du er vant til en meget forarbejdede, lav fiber kost, Husk at begynde at tilføje fiber langsomt og øge det efterhånden, som det kan være et ryk til dit system for at få sund mad!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com