Bivirkninger af Unisom

07/17/2011 by admin

Unisom, generisk kendt som doxylamine, er et stof, der er brugt som en kortvarig behandling af søvnløshed. Som er tilfældet med receptpligtig medicin, kan Unisom forårsage en række bivirkninger varierer i sværhedsgrad baseret på dosis størrelse og enkelt.

Identifikation

Unisom er en ikke-receptpligtig medicin, der hjælper med at behandle søvnløshed ved at reducere niveauet af histamin i kroppen. Som en antihistamine, Unisom fungerer som et depressivt til det centrale nervesystem og inducerer et niveau af døsighed til støtte i falder i søvn. Unisom bruges også ofte sammen med anden medicin til at behandle nysen, rindende øjne og kløe forårsaget af allergi.

Almindelige bivirkninger

Unisom kan forårsage en række fælles men mindre bivirkninger, ifølge Drugs.com. Bivirkninger omfatter: tør mund, svimmelhed, tør hals og næse, kvalme, mavesmerter, forstoppelse og produktion af tykt slim i halsen. Selv om disse bivirkninger er ofte almindelige og mindre alvorlige end andre, hvis et eller flere fortsætte eller intensivere, søge øjeblikkelig lægehjælp.

Alvorlige bivirkninger

Kendt Unisom kan forårsage alvorlige bivirkninger påvirker inkluderer: dunkende eller uregelmæssig hjerterytme, hallucinationer og forvirring, uregelmæssige vandladning, let blå mærker eller blødning og svær svimmelhed. Alvorlige allergiske udslæt inklusive svær hævelse i ansigtet kan også forekomme med brug af Unisom. De foregående bivirkninger er alvorlige og bør behandles med ekstreme umiddelbarhed. Tøv ikke med at kontakte en læge, hvis én eller flere alvorlige bivirkninger opstår.

Ved hjælp af Unisom

Unisom bør tages nøjagtigt som foreskrevet af en læge. Ændre ikke dosis eller varigheden af medicinen. Unisom kan tages med eller uden mad. For at hjælpe effektivt støtte i søvn, bør Unisom tages mindst 30 minutter før søvn. Hvis Unisom kommer i tyggetabletter, Sørg for at tygge grundigt for at sikre passende udgivelsen af medicinen. Hvis resultaterne ikke er set efter to ugers brug produktet, konsultere din læge.

Advarsel

Aldrig tage en dobbelt dosis af Unisom at kompensere for en glemte dosis. Undlad at køre eller betjene tunge maskiner efter at have taget Unisom, som markerede døsighed ledsager forbrug. Undgå alkohol for at reducere intensivere nogen form for bivirkninger. Undlad at amme eller kombinere med andre over-the-counter søvn hjælpemidler.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com