Hjem middel mod kramper

11/08/2011 by admin

Mange kvinder oplever smertefulde kramper før og under deres menstruation hver måned. Den medicinske betegnelse for denne kramper er dysmenorré. Mens disse kramper er generelt harmløse og aftager inden for et par dage, kan de være meget komfortabel. De er skarpe ømhed, der er placeret i bækken og mave og kan være alt fra mild til meget intens. For dem, der søger for at mindske smerter forbundet med kramper, er der flere forskellige hjem retsmidler til at prøve.

Mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer kan hjælpe med at reducere kramper. Forbruge fødevarer, der er rig på zink, B-vitaminer, magnesium og calcium kan hjælpe med at mindske de ubehagelige symptomer, der opstår fra kramper, oppustethed og følelsen af skarp smerte. Kosttilskud med nogen af disse mineraler og vitaminer kan også hjælpe slaget kramper.

Varmepuder

Varmepuder er en klassisk, bekvem, hurtig og billig hjem afhjælpe for at slippe af med kramper. Hvis du placerer en varmepude på maven eller nederste del af ryggen, kan det høj grad bidrage til at reducere ubehag og smerter af kramper. For dem, der ikke har en varmepude, er det meget nemt at lave en. Dette kan gøres ved at få en sok og fylder det med enten ubehandlede ris eller hørfrø og derefter varme det op i mikrobølgeovn for mellem én og to minutter.

Kamille

Kamille er en betegnelse for forskellige planter, der svarer til Tusindfryd. Kamille er en haven urt, og dens blomstre har længe haft forskellige medicinske formål. Det kommer i flydende, kapsel og te former. Du skal få to teskefulde tørret ud kamille blomster, og derefter blande det ind i en kop kogende vand og lad det derefter til stejle i mindst fem minutter. Smag grunde, kan du tilføje enten sukker eller honning (eller begge). Det kan lindre kramper ubehag. En måde at forhindre kramper i første omgang er ved at forberede. Dette kan gøres ved at drikke kamillete et par dage før din menstruation forventes at starte. Derefter i den aktuelle periode, er det rådes til at forbruge to kopper dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com