Hvordan til at identificere forholdet afhængighed

07/07/2010 by admin

Hvordan til at identificere forholdet afhængighed

Mens mange mennesker se den tidlige intensitet i en relation som noget ønskeligt, er dette ikke altid tilfældet. Når det kommer til forholdet afhængighed, kan nogle mennesker ofre deres mentale sundhed til kompulsiv relationer. Hvis du er bekymret for nogen interesserer dig kan være et forhold narkoman, der er flere tegn, som vil hjælpe med at identificere lidelsen.

Instruktioner

• Observere din vens aktuelle forhold. Er hun i øjeblikket i et forhold, der synes at være ulykkelig? Har hun været i denne relation i lang tid?

• Tag et kig på intervallerne mellem din vens relationer. Hvis han straks erstatter én relation med den anden, kan du have grund til at være bekymret over hans mentale sundhed.

• Spørg din ven om nogle af hendes mål og ambitioner. Hvis hun fokuserer på rollen som sin partner i sit svar, er det et tegn på at hendes psykiske tilstand afhænger af for meget på at have et forhold.

• Tilbringe tid sammen med din ven. Hvis han føler sig skyldige over tilbringe tid væk fra sin partner, eller hvis han synes at have mistet evne til socialisering bortset fra sin partner, betyder det, han ofrer sin tid og sundhed til at bevare et forhold.

• Få professionel hjælp til din ven, hvis du tror, hun kan være et forhold narkoman. Som med mange andre former for afhængighed benægter din ven formentlig hun har et problem og går til ekstravagante længder til at begrunde sin uberegnelig adfærd. Direkte konfrontation kan bevise forgæves, så det er bedst at bringe i ved hjælp af en mental sundhed ekspert.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com