Hvordan du vurdere de studerendes behov for hjælpemidler

12/25/2011 by admin

Hvordan du vurdere de studerendes behov for hjælpemidler

Hjælpeteknologi giver eleverne til at udrette ting, som deres egne organer ikke tillader. Ifølge personer med handicap Education Act foretages en vurdering for at afgøre, om der er behov for hjælpemidler for at nå uddannelsesmæssige mål. Når du foretager denne afgørelse, overveje, hvad studerende forsøger at opnå, og hvad der kræves for ham at blive en succes. Dette sker normalt i en gruppe indstilling herunder eleven, elevens forældre, pædagoger, terapeuter og alle andre, der har en andel i den studerendes uddannelse.

Instruktioner

• Definere, hvad den studerende mål er baseret på hendes individuelle situation. Studerende skal være den største del af denne diskussion. Sørg for, at de umiddelbare uddannelsesmæssige mål hjælper studerende arbejde mod hendes langsigtede mål.

• Diskutere Hvad vanskeligheder der vil være for studerende, når de forsøger at nå sine mål. Dette kan være i form af fysiske barrierer i miljøet eller problemer, der er relateret til den studerendes handicap. Være så specifik som muligt. Gør dette giver gruppen beslutninger til begynde envisioning løsninger.

• Finde ud af hvilke problemer kan løses af hjælpeteknologi. Vurdere de potentielle problemer og komme med mulige løsninger. Overveje, hvilken type udstyr ville arbejde. Når der træffes beslutning om en specifik type af udstyr, forsøge at finde noget, der vil løse mere end ét problem. Ved at vælge noget, der virker i en række indstillinger, du mindske mængden af studerende skal lære at bruge det nye udstyr.

• Lave en plan for hvordan du får det nødvendige udstyr. Tildele opgaver til bestemte personer, så alle ved, hvem der er ansvarlig. Planlægge tid til den relevante folk til at lære at oprette og arbejde med hjælpemidler sammen med studerende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com