Hjem helbredelsesmetoder for tryk i øjet

12/28/2011 by admin

Øje trykket måles ved en øjenlæge i en smertefri procedure. Patienten er normalt over 40 år. Hvis høj øjet pres er registreret, er det vigtigt at sænke det før konstant øje pres kan beskadige synsnerven, eventuelt fører til eventuel blindhed. Personen bør foretage ændringer der involverer kropsvægt, motion, mad og kosttilskud før accept ordineres øjendråber. To hjem kur strategier kan anvendes, enten enkeltvis eller kombineret.

Reducere blodtrykket

DRs. James Balch og Mark Stengler tilstand at forhøjet blodtryk kan være en af årsagerne til øjet pres fører til glaukom.

Forhøjet blodtryk er den eneste faktor vedrørende glaukom, der er indstillet til hjem kur, gennem vægttab, motion og ernæring. Blodtrykket falder som en person mister vægt. Moderat motion forbedrer blodtilførslen til nethinden og synsnerven.

Begrænse madlavning med salt, ved hjælp af bordsalt, spise forarbejdede fødevarer, såsom pålæg og de fleste oste. Disse fødevarer indeholder natrium. Det er ikke nok at undgå natrium, selv om. Det er også vigtigt at indtage mere kalium i frugt, grøntsager, fuldkorn og bønner. Andre fødevarer at spise er selleri, hvidløg (eller alderen hvidløg ekstrakt), løg, nødder, frø, vilde laks, fiskeolie og grønne bladgrøntsager.

Relevante kosttilskud omfatter selleri frø ekstrakt, med en dosis på 75-150 mg to gange dagligt og Coenzym Q10, 200 mg dagligt. En blanding af muskel peptider fra bonito fisk er effektiv i to tredjedele af folk med forhøjet blodtryk. .

Hvis dit blodtryk ikke faldet efter brug af fødevarer og kosttilskud derhjemme, under 140/95, bør du spørge en læge til at ordinere et lægemiddel.

Forhindre glaukom

Grøn stær er en tilstand, hvor optiske nerver er langsomt ødelagt og perifere syn er tabt. Det første skridt er at undgå koffeinholdige drikkevarer, da koffein reducerer blodtilførslen til øjet.

Drs. Balch og Stengler, magnesium og plante forbedrer ekstrakter af blåbær og ginkgo biloba okulær blodgennemstrømning. Vindruekerneolie ekstrakt forbedrer styrken af øjet kapillærer. C-vitamin kosttilskud og fiskeolie med 600 mg EPA og 400 mg DHA reducere trykket i øjet. Antioxidant alpha lipoic syre og bioflavonoid rutin forbedre eller forhindre glaukom.

Overvejelser

Forfatterne til The Johns Hopkins hvidbøger 2006 staten at ginkgo biloba er en blodet tyndere og bør ikke tages sammen med aspirin eller Coumadin. Herb kan forårsage blødning i den forreste del af øjet og hemorrhages i nethinden. Ginkgo kan interagere med Haldol, og det kan øge bivirkninger af antidepressiva og visse antibiotika.

De ernæringsmæssige anbefalinger er ikke tilbudt at helbrede sygdom. Oplysningerne skal bruges i forbindelse med tjenestegrene af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com