Behandlinger for allergi, nasale

10/16/2011 by admin

Behandlinger for allergi, nasale

Nasal allergier opstår når du ånde i noget, som din krop ikke kan lide. Dens naturlige reaktion er at bekæmpe det ud, som forårsager allergisymptomer, som vi ser. Disse symptomer kan omfatte en masse nysen og en kløende og løbende næse. Der er nogle ting du kan gøre for at behandle din nasal allergi.

Luftfiltre

Bruge HEPA luftfiltre i dit hjem. De har evnen til at fælde 98% af allergener i luften, der forårsager din nasal allergi. Når allergener er væk, vil din næse klare lige op. De gør bærbare HEPA-filtre, som du kan nemt tage fra rum til rum. De laver også større modeller, som du kan angive i en central plads i dit hjem uden at skulle holde flytte den.

Antihistaminer

Antihistaminer blokere histamin, der årsag din allergisk reaktion. Det vil stoppe alle de symptomer forbundet med dit nasal allergi. Du vil stadig nødt til at fjerne kilden til allergenet for at være helt frigjort af den nasale allergi. Benedryl er en af de mest almindelige antihistaminer en person kan tage. Kontroller, at du følger alle instruktionerne dosering på pakken. Ikke køre efter at du tager det, da det kan forårsage døsighed.

Steroid næsespray

Din læge kan ordinere et steroid næsespray. Steroider vil arbejde for at reducere betændelse i din næsehulen. Flonase, Nasonex og Rhinocort er de mest almindeligt ordineret steroid næsespray. Ryste din næsespray før du bruger den. Derefter pumpe det indtil du ser en fin tåge. Blæse din næse og du er klar til at bruge næsesprayen. Placer dysen i din højre næsebor og hold din venstre næsebor lukket. Pumpe spray og ånde i på samme tid. Nu gøre det samme med din venstre næsebor. Gentag denne procedure en gang om dagen, medmindre din læge fortæller dig at gøre det to gange om dagen. Steroid næsespray er ikke lavet til at blive brugt på lang sigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com