Albuterol Nebulizer procedurer for patienter med Tracheostomies

10/14/2011 by admin

Det er muligt at give en person med en trakeostomi albuterol vejrtrækning behandlinger. Normalt en læge bør give disse, men en lægmand kan blive instrueret om, hvordan til at give disse i en anden indstilling. Den person, der vil gøre albuterol vejrtrækning behandlinger for en person med en trakeostomi bliver nødt til at blive fortrolig med den måde nebulizer medicin administreres, mekanik og teknikker involveret, fejlfinding og effektiviteten af behandlingen.

Lille volumen forstøver

En albuterol vejrtrækning behandling kan administreres nemt med en enhed, der er specielt designet til tracheostomi. Dette kaldes en lille mængde forstøver (SVN). Den sædvanlige dosis er 3 CC 's normale saltvand kombineret med 0,5 cc 's albuterol. En anden dosis kan naturligvis bestilles af lægen. Det er vigtigt at følge hans ordrer så nøjagtigt som muligt. Svn kan knyttes simpelthen og direkte til trakeostomi røret.

Ilt rør

Næste, vil ilt rør forbundet med lille volumen forstøver og vendte om mindst 5 liter ilt pr. minut. Dette vil resultere i en dug af medicin og normal saltvand, som derefter vil blive indåndet af patienten. Noget mindre end 5 liter vil et minut resultere i dårlig dug af albuterol behandling.

Kontrol af udstyret

Indskrive den lille volumen nebulizer hyppigt og instruere den person at få behandling til at ånde tåge ind og ud langsomt. Behandlingen bør ske efter ca 10-15 minutter. Dette bliver tydeligt, når der er ingen væske tilbage i SVN og der er ingen mere tåge væskende fra den åbne ende af dette apparat.

Slutningen af behandlingen

Afbryde den lille volumen forstøver og ilt. Nu Rens nebulizer udstyr ved skylning det i varmt vand og tørre det med en ren papirserviet. Sommetider ordrerne kalder for gentagne behandlinger med bestemte intervaller. Det er ikke nødvendigt at rense svn mellem behandlinger.

Andre behandlinger

Det er muligt at give andre aerosol behandlinger via trakeostomi røret. Der er medicin, der kan administreres på denne måde. Check med din læge og en kvalificeret respiratorisk terapeut. Det er også muligt for en person at selv administrere en SVN behandling hvis i stand til at gøre dette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com