Årsagerne til en kløende, skællende hovedbund

10/27/2016 by admin

En kløende hovedbund kunne drive jer halvtosset og flager, som falder fra din tørt hår og lander på dit tøj ikke meget glædeligt, enten, som ingen ønsker deres skuldre, dækket af skæl. Men ikke alle betingelser, der forårsager din hovedbund klør og flage er skabt lige. Læs videre for at lære mere.

Dermatitis og eksem

Seborrheic dermatitis er en tilstand, der påvirker områder rige på olie kirtler, herunder din hovedbund, siderne af næsen, dine øjenbryn, lysken, brystbenet, ryggen af dine ører og dine armhuler, ifølge Mayo Clinic (Se referencer). Det resulterer i skællet gul eller hvid skalaer og forårsager skæl.Seborrheic eczema results in dry, itchy, flaky patches on the scalp, according to hair-n-skin-care.com (see References), and can be worse than regular dandruff because the glands and skin become inflamed.

Psoriasis

En anden årsag til afskalning og kløe er psoriasis, der kan opstå på din hovedbund, torso, knæ og albuer. Denne lidelse skaber en ophobning af døde hudceller, der danner tyk, sølvfarvede skalaer.

Malassezia

De fleste af os har malessezia, som er en gær-lignende svamp, i vores Skalper og er ikke generet af det. Men det kan blive problematisk og begynde at fodre på de olier, der udskilles af vores hår follikler. Når dette sker, mere hudceller vokse og din hovedbund huden kan blive irriteret. Når den ekstra hud celler dør, de falder ned og klumper sig sammen med olien fra din hovedbund og hår. Resultatet er hvide flager, der er synlige i håret og på tøjet.Ingen ved med sikkerhed, hvorfor nogle mennesker har et problem med malessezia, men det menes de producerer for meget olie, hovedbund, som kan opstå, hvis du lider af Parkinsons sygdom, neurologiske lidelser, en undertrykt immunforsvar, hormonelle forandringer eller stress. Selvfølgelig, hvis du ikke er indsæbning ofte nok, vil dette gøre dit hår fedtet.

Skæl

De fleste af os har oplevet skæl på én gang eller anden, men for nogle mennesker det er en kronisk tilstand, at de ikke synes at slippe af med. Skæl skyldes pityrosporum ovale, en svamp, der lever i hovedbunden og feeds på de naturlige olier, der udskilles fra kirtler. According to hair-n-skin-care.com, dandruff can be caused by eating too much sweet, spicy or salty food and by consuming too much alcohol. Det kan også være en arvelig tilstand. Uanset, er det bedst at bruge hår plejeprodukter, der er specifikt rettet mod bekæmpelse af skæl.

Overvejelser

Om vinteren Husk dit hår og hovedbund blive tørretumbler, så at betingelse dem efter vask. Også varmt vand gør din hovedbund tørrere, så overvej at bruge moderat varmt vand, når vask dit hår.

Kost, mænd

Skæl kan også udvikle sig, hvis din kost er utilstrækkelige og mangler B-vitaminer og zink. Derudover mænd har tendens til at være mere tilbøjelige til skæl end kvinder, hvilket kan skyldes de større olieproducerende kirtler, som mænd har i deres hovedbund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com