Hvad er behandlingerne for alvorlige udslæt i ansigtet?

10/27/2016 by admin

Facial udslæt kan være forårsaget af allergiske reaktioner, en immun sygdom, bug bider eller forgifte vedbend, og acne og sygdomme. Forskellige behandlinger er tilgængelige for forskellige årsager. Hvis du ikke er sikker på, hvad der forårsagede din udslæt, kan du se din læge til at have ham til at diagnosticere den betingelse og hjælpe dig beslutte hvilken type behandling fungerer bedst for din tilstand.

Medicin

Benadryl er en af de mest almindelige medicin gives til at lindre udslæt. Det er en antihistimine, hvilket betyder, at det blokerer histaminer i din krop, der kan forårsage udslæt på grund af en allergisk reaktion. Mundtlige kortison medicin kan gives, hvis udslæt er svær. Dette hjælper lindre symptomer som rødme, hævelse, brændende og kløe. Disse kan være farlige, hvis taget lang sigt, så din læge måske ønsker at prøve andre midler til behandling af udslæt først.

Cremer og salver

Cremer kan være gavnligt for ansigt udslæt. Mange forskellige typer af cremer kan støtte udslæt i ansigtet, hvoraf mange indeholder steroider. Steroider kan reducere inflammation og være til gavn for kløe, men de kan også have bivirkninger. For eksempel, kan langvarig brug medføre udtynding af huden. Rige cremer kan faktisk forårsage mere irritation på huden og skal bruges sparsomt.

En creme eller aktuelle behandling er calamine lotion. Denne lotion kan berolige og lindre kløe og brændende forbundet med udslæt. Caldryl kan fungerer på samme måde som calamine og reducere rødme og berolige irriteret hud. En anden Aktuel behandling, der kan hjælpe med brændende fornemmelser på huden anvendelse af enten oliven olie, vitamin E eller levertran. Forsigtigt anvendes på huden, har disse hjem retsmidler naturlige heling og hud-beroligende egenskaber, der kan bidrage til at mindske virkningerne af hududslæt.

Natural Retsmidler

Naturmedicin har medicinske egenskaber og kan holde huden fugtig og hydreret, som hjælper udslæt.

Nogle naturlige behandlinger for huden vil hjælpe med irritation, rødme, kløe og tørhed fremkaldt af en udslæt. Mælkebøtte er anerkendt som en naturlig afvænning for huden. Det virker ved at rense blodet og lymfesystemet. Dette bidrager til at fremme fugtgivende for huden af aktivt hydrating det. Dette er især vigtigt for udslæt, fordi udslæt tendens til at udtørre huden og øge peeling.

Andre urter som padderokker og rosmarin hjælpe med tekstur i huden. De støtte i turgor, tone og styrken af huden, hvilket er vigtigt til at helbrede en udslæt i ansigtet. Kali sulph og silicea er ved at nære huden celler. De arbejder på et cellulært niveau til at holde en normal væskebalance, dybt i hudens væv.

Et andet naturligt middel mod hududslæt er aloe vera. Aloe vera har længe været anerkendt som en naturlig støtte for huden. Det beroliger huden, fugter det, lindrer brændende fornemmelser og fremmer heling. Dette gælder især for udslæt, der har en brænde-type sensation. Aloe vera kan hjælpe berolige nerveender, der forårsager smerte og inflammation.

Forsigtigt vaske dit ansigt i en havregryn-baseret produkt, såsom Aveeno, hjælper lindre udslæt på huden. Dette er en over-the-counter produkt, der har været brugt i årevis til behandling af kløende og irriteret hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com