Hvad er behandlingerne af strålingsskader i huden?

10/02/2011 by admin

Strålingsskader i huden kan forekomme fra stråling behandlinger for kræft eller utilsigtet eksponering for stråling som når folk kommer i kontakt med usikrede strålingskilder som mad irradiators, strålebehandling udstyr eller overeksponering fra x-radiation fra x-ray maskiner.

Tidsramme

Med bestråling, skader i huden kan ikke vises for dage eller uger efter eksponeringen, og nogle effekter kan ikke vises måneder eller endda år. Det afhænger af mængden af stråling, hvilken del af kroppen var udsat, og på den særlige person hvordan skaden viser op og Hvornår.

Symptomer-terapi

Symptomerne på strålingsskader i huden efter strålebehandling omfatter rødme, ømhed, tørhed, peeling, øget pigmentering, tab af hår på stedet og kløe. Senere virkninger kan omfatte en udtynding af huden, hærdning af huden og problemer med sårheling i området.

Symptomer-utilsigtet

I tilfælde af bestråling, symptomerne kan omfatte kløe, prikkende, hævelse og rødme i første omgang, så hårtab på webstedet, tørhed eller gråd udstrålede areal, ekstrem rødmen, blærer og sårdannelse i senere faser.

Behandling

Behandling for stråling terapi hudskader omfatte undgå udsættelse for sol, undgå ekstremer i temperatur som is eller varme puder, ved hjælp af blid sæbe og fugtighedscreme, undgå at gnide eller skrubbe-bare klappede tør, ved hjælp af lunkent vand på området, at undgå parfume eller alkohol i lotion eller rensemidler, undgå pulver, og ved hjælp af godkendte lotion og vitamin E eller aloe vera.

Andre behandlinger

For stråling omfatter behandling øjeblikkelig pleje helst fra en burn unit, medicin til at forebygge infektion, reducere inflammation, lindre smerter og stimulerer regenerering og forbedre cirkulation. Antihistaminer og kortikosteroider kan ordineres for kløe.

Alvorlige skader

For alvorlige senere virkninger af stråling, læger vil se og behandle eventuelle tegn på infektion og vil Debridér døde hudvæv. Også bør stimulere blodcirkulationen, hæmme infektion og reducere fibrose eller fortykkelse af huden væv, pentoxifyllin, vitamin E og interferon gamma ordineres. Plastikkirurgi kan anbefales.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com